Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Barcelona FC Bartniki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Lewkowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cygan heeft problemen om de bal te vangen. Jałyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cygan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cygan kan niet meer verder spelen. Rastafariański komt het veld opgelopen.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olszyna neemt de hoekschop. Rochnowski rent richting de bal. Rochnowski schiet op doel. Karłowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Barcelona - FC Bartniki 1:0

36e minuut.
Cacko probeert naar een medespeler te passen. Tylas rent richting de bal. Rochnowski onderschept slim de pass. Rochnowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pijawka de bal onder controle te krijgen. Karłowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Barcelona - FC Bartniki 2:0

40e minuut.
Lewkowicz is nu in balbezit. Daar is Jałyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastafariański begaat een overtreding. Rastafariański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Barcelona 52%, FC Bartniki 48%.
FC_Barcelona - FC Bartniki 2:0

57e minuut.
Daar is Lewkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański maakt een afschuwelijke overtreding. Rastafariański is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Malanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanowski geeft een hoge lob. Daar is Gawlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylas is nu in balbezit. Tylas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Barcelona - FC Bartniki 2:1

65e minuut.
Zimnawoda met een sublieme pass. Suwalski is nu in balbezit. Sudoł maakt een afschuwelijke overtreding. Sudoł krijgt een gele kaart. Suwalski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Suwalski kan niet meer verder spelen. Wietrzykowski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lewkowicz onderschept slim de pass. Lewkowicz geeft de bal voor. Gawlik is nu in balbezit. Sudoł onderschept slim de pass. Sudoł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_Barcelona - FC Bartniki 2:2

82e minuut.
Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas rent richting de bal. Lewkowicz begaat een overtreding. Tylas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Barcelona 49%, FC Bartniki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_Barcelona - FC Bartniki 2:2