Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Barcelona LKS Silasia Lubomia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Byrdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdy passt de bal zonder na te denken. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz onderschept slim de pass. Borysewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Borysewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Borysewicz passt de bal in één keer door. Wysopal is nu in balbezit. Wysopal draait met de bal, schiet en ... Chełchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Barcelona - LKS Silasia Lubomia 0:1

37e minuut.
Zimnawoda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gierejkiewicz met de inworp. Daar is Wysopal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wysopal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dzikowski is nu in balbezit. Dzikowski met een sublieme pass. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk geeft een hoge lob. Gierejkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rochnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Suwalski rent richting de bal. Grupiński is nu in balbezit. Suwalski verovert de bal door een tackle van achteren. Suwalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_Barcelona - LKS Silasia Lubomia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Barcelona 60%, LKS Silasia Lubomia 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_Barcelona - LKS Silasia Lubomia 1:1

56e minuut.
Olszyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suwalski geeft een lange en hoge pass. Rochnowski rent richting de bal. Rochnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Barcelona - LKS Silasia Lubomia 2:1

80e minuut.
Blaut kopt de bal weg. Rochnowski is nu in balbezit. Bromba onderschept slim de pass. Suwalski verovert de bal door een tackle van achteren. Suwalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Barcelona 51%, LKS Silasia Lubomia 49%.
FC_Barcelona - LKS Silasia Lubomia 2:1