Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bartniki GladStar FC
Normal Tactiek 541
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 28.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Patalas is nu in balbezit. Patalas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Licznerski met een snelle inworp. Pomiato geeft de bal voor. Karłowicz bokst de bal weg. Boerebach springt en kopt de bal. Karłowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bartniki - GladStar FC 0:1

9e minuut.
Pielorz controleert de bal met de borst. Boerebach rent richting de bal. Pielorz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boerebach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muzur neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bartniki - GladStar FC 0:2

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Licznerski met de inworp. Pomiato rent richting de bal. Pomiato geeft een hoge lob. Boerebach krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Zawadziński de bal. Arce rent richting de bal. Arce probeert naar een medespeler te passen. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach schiet op doel. Paal! Karłowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pijawka verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Arce is nu in balbezit. Zawadziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zawadziński speelt de bal door. Boerebach rent richting de bal. Boerebach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bartniki - GladStar FC 0:3

26e minuut.
Pielorz rent richting de bal. Afşin is nu in balbezit. Afşin geeft een hoge lob. Boerebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach draait met de bal, schiet en ... Karłowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Pomiato verovert de bal door een tackle van achteren. Pomiato met een sublieme pass. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach rent richting de bal. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bartniki - GladStar FC 0:4

33e minuut.
Afşin is nu in balbezit. Afşin geeft de bal voor. Klungelig pakt Patalas de bal. Boerebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach draait met de bal, schiet en ... Karłowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Malanowski de bal onder controle te krijgen. Licznerski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jongbloed passt de bal zonder na te denken. Afşin probeert de bal aan de voet te houden. Afşin probeert naar een medespeler te passen. Arce is nu in balbezit. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bartniki 79%, GladStar FC 21%.
FC Bartniki - GladStar FC 0:4

62e minuut.
Licznerski verovert de bal door een tackle van achteren. Licznerski geeft een hoge lob. Błoto kopt de bal weg. Klungelig pakt Arce de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Karłowicz trapt de bal weg. Muzur kopt de bal weg. Boerebach probeert de bal met de borst te controleren. Boerebach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Zdun onderschept slim de pass. Muzur probeert naar een medespeler te passen. Pielorz rent richting de bal. Boerebach verovert de bal door een tackle van achteren. Boerebach haalt uit met een fantastische trap. Karłowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boerebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach haalt uit met een fantastische trap. Karłowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bartniki 64%, GladStar FC 36%.
FC Bartniki - GladStar FC 0:4