Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GladStar FC FC Bartniki
541 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Karłowicz geeft een hoge lob. Inworp. Afşin met een snelle inworp. Arce rent richting de bal. Arce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Thiesen geeft een hoge lob. Boerebach rent richting de bal. Błoto begaat een overtreding. Boerebach raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Muzur probeert de bal aan de voet te houden. Sudoł is nu in balbezit. Muzur verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arce geeft de bal voor. Karłowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boerebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GladStar FC - FC Bartniki 1:0

20e minuut.
Daar is Boerebach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boerebach draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pielorz de bal onder controle te krijgen. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zawadziński is nu in balbezit. Boerebach rent richting de bal. Boerebach passt de bal zonder na te denken. Arce is nu in balbezit. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pijawka geeft een hoge lob. Pomiato is nu in balbezit. Pomiato passt de bal met de wreef. Boerebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GladStar FC 36%, FC Bartniki 64%.
GladStar FC - FC Bartniki 1:0

47e minuut.
Niedorobek onderschept slim de pass. Niedorobek passt de bal zonder na te denken. Boerebach is nu in balbezit. Arce rent richting de bal. Arce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Karłowicz met een harde bal richting middenveld. Muzur controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tylas. Tylas krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Daar is Zawadziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arce rent richting de bal. Arce passt de bal met de wreef. Boerebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pomiato verovert de bal door een tackle van achteren. Pomiato met een sublieme pass. Arce met een sublieme pass. Boerebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pijawka trapt de bal weg. Błoto kopt de bal weg. Zawadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce onderschept slim de pass. Arce draait met de bal, schiet en ... Karłowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Jongbloed geeft een hoge lob. Licznerski probeert naar een medespeler te passen. Arce rent richting de bal. Muzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzur schiet op doel. Karłowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GladStar FC 40%, FC Bartniki 60%.
GladStar FC - FC Bartniki 1:0