Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chlopcy Biebiera ealanrogerio19
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojarski met de inworp. Koziara rent richting de bal. Koziara geeft een hoge lob. Cieciura heeft problemen om de bal te vangen. Tupalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Koziara probeert de bal met de borst te controleren. Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara begaat een overtreding. Koziara krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bojarski verovert de bal door een tackle van achteren. Bojarski geeft een lange en hoge pass. Malinowski kopt de bal weg. Koziara rent richting de bal. Koziara haalt uit met een fantastische trap. Tupalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Tyrka probeert naar een medespeler te passen. Wojski geeft een hoge lob. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara verovert de bal door een tackle van achteren. Koziara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chlopcy Biebiera 58%, ealanrogerio19 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chlopcy Biebiera - ealanrogerio19 0:0

48e minuut.
Rucki probeert de bal aan de voet te houden. Kontuziński is nu in balbezit. Trywiański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trywiański krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bojarski geeft een hoge lob. Białkowski kopt de bal weg. Wojski rent richting de bal. Wojski geeft een hoge lob. Bojarski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Folc onderschept slim de pass. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka onderschept slim de pass. Folc verovert de bal door een tackle van achteren. Folc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kontuziński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Malinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malinowski speelt de bal door. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chlopcy Biebiera - ealanrogerio19 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chlopcy Biebiera 49%, ealanrogerio19 51%.
Chlopcy Biebiera - ealanrogerio19 0:1