Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ealanrogerio19 FC Bartniki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


35e minuut.
Szefler probeert naar een medespeler te passen. Cacko rent richting de bal. Sorek begaat een overtreding. Sorek krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Jałyński passt de bal in één keer door. Szefler rent richting de bal. Tylas begaat een overtreding. Tylas krijgt een gele kaart. Szefler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tyrka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Folc is nu in balbezit. Folc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ealanrogerio19 43%, FC Bartniki 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ealanrogerio19 - FC Bartniki 0:0

52e minuut.
Wojski geeft de bal voor. Patalas rent richting de bal. Patalas speelt de bal door. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Karłowicz trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płaskoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaskoczyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Płaskoczyński is nu in balbezit. Tylas onderschept slim de pass. Tylas met een sublieme pass. Cacko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacko schiet op doel. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ealanrogerio19 - FC Bartniki 0:1

62e minuut.
Błoto met een sublieme pass. Tylas rent richting de bal. Płaskoczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płaskoczyński krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Tylas kopt de bal weg. Koziara is nu in balbezit. Koziara met een sublieme pass. Folc rent richting de bal. Folc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ealanrogerio19 - FC Bartniki 1:1

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Koziara de bal onder controle te krijgen. Malanowski is nu in balbezit. Wojski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wojski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bojarski passt de bal met de wreef. Folc is nu in balbezit. Sudoł onderschept slim de pass. Koziara onderschept slim de pass. Koziara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Karłowicz trapt de bal weg. Klungelig pakt Zawadziński de bal. Sudoł is nu in balbezit. Koziara onderschept slim de pass. Koziara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ealanrogerio19 39%, FC Bartniki 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ealanrogerio19 - FC Bartniki 1:1