Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Burza AC Spójka Chlebowo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Niziałek probeert naar een medespeler te passen. Pełkowski is nu in balbezit. Wędzyński begaat een overtreding. Wędzyński krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Stanny heeft problemen om de bal te vangen. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grablewski rent richting de bal. Wędzyński onderschept slim de pass. Wędzyński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek speelt de bal door. Gościnika rent richting de bal. Gościnika draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Burza 57%, AC Spójka Chlebowo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Burza - AC Spójka Chlebowo 0:0

61e minuut.
Niziałek rent richting de bal. Wędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzyński speelt de bal door. Gościnika heeft problemen om de bal te vangen. Gościnika draait met de bal, schiet en ... Łączka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - AC Spójka Chlebowo 0:1

63e minuut.
Grabarek geeft een lange en hoge pass. Romuzga probeert de bal met de borst te controleren. Derwan onderschept slim de pass. Stanny rent richting de bal. Stanny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Burza 57%, AC Spójka Chlebowo 43%.
LKS Burza - AC Spójka Chlebowo 0:1