Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarzebce magnolia urbanowice
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 16.2
goed Schieten waardeloos
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Snitko geeft de bal voor. Balšić rent richting de bal. Balšić met een sublieme pass. Felgenhauer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felgenhauer haalt uit met een fantastische trap. Sklarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kapitan geeft een hoge lob. Balšić rent richting de bal. Smolak verovert de bal door een tackle van achteren. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda draait met de bal, schiet en ... Siwek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - magnolia urbanowice 0:1

15e minuut.
Balšić is nu in balbezit. Balšić schiet op doel. Więcławski kopt de bal weg. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jarzebce - magnolia urbanowice 1:1

17e minuut.
Smolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balšić verovert de bal door een tackle van achteren. Balšić speelt de bal door. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - magnolia urbanowice 2:1

19e minuut.
Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudnos passt de bal in één keer door. Brescan is nu in balbezit. Brescan draait met de bal, schiet en ... Sklarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - magnolia urbanowice 3:1

32e minuut.
Balšić is nu in balbezit. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer passt de bal in één keer door. Brescan rent richting de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Schubert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krzyżan de bal. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer haalt uit met een fantastische trap. Sklarek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - magnolia urbanowice 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarzebce 37%, magnolia urbanowice 63%.
Jarzebce - magnolia urbanowice 4:1

50e minuut.
Schubert onderschept slim de pass. Schubert geeft een lange en hoge pass. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer haalt uit met een fantastische trap. Sklarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - magnolia urbanowice 5:1

56e minuut.
Bangis kopt de bal weg. Felgenhauer rent richting de bal. Brescan rent richting de bal. Felgenhauer rent richting de bal. Felgenhauer schiet op doel. Sklarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sklarek trapt de bal weg van het doel. Bangis kopt de bal weg. Brescan is nu in balbezit. Brescan draait met de bal, schiet en ... Więcławski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felgenhauer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - magnolia urbanowice 6:1

65e minuut.
Inworp. Trudnos met een snelle inworp. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer geeft een lange en hoge pass. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

66e minuut.
Smolak geeft de bal voor. Małaniak kopt de bal weg. Łęcki heeft problemen om de bal te vangen. Brescan is nu in balbezit. Brescan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - magnolia urbanowice 7:1

67e minuut.
Małaniak probeert naar een medespeler te passen. Smolak is nu in balbezit. Smolak speelt de bal door. Brescan is nu in balbezit. Brescan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer geeft een lange en hoge pass. Łęcki probeert de bal met de borst te controleren. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - magnolia urbanowice 8:1

88e minuut.
Małaniak probeert naar een medespeler te passen. Krzyżan heeft problemen om de bal te vangen. Felgenhauer onderschept slim de pass. Felgenhauer schiet op doel. Sklarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - magnolia urbanowice 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarzebce 24%, magnolia urbanowice 76%.
Jarzebce - magnolia urbanowice 9:1