Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motyczaki magnolia urbanowice
4-3-3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
47 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.1 gemiddelde waardering 16.6
excellent Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina is nu in balbezit. Soresina geeft een hoge lob. Enciu is nu in balbezit. Enciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Soresina is nu in balbezit. Soresina geeft een hoge lob. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 1:0

7e minuut.
Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut passt de bal zonder na te denken. Łęcki is nu in balbezit. Enciu verovert de bal door een tackle van achteren. Enciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zlatkovič verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatkovič passt de bal zonder na te denken. Daar is Enciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Smolak rent richting de bal. Enciu verovert de bal door een tackle van achteren. Enciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 2:0

10e minuut.
Małaniak passt de bal zonder na te denken. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan geeft een lange en hoge pass. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zlatkovič rent richting de bal. Zlatkovič geeft een lange en hoge pass. Okoth kan de bal niet met de borst controleren. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel. Sklarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krzyżan heeft problemen om de bal te vangen. Ermiş rent richting de bal. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 3:0

13e minuut.
Małaniak probeert naar een medespeler te passen. Maruda heeft problemen om de bal te vangen. Ermiş onderschept slim de pass. Enciu rent richting de bal. Enciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 4:0

14e minuut.
Maruda passt de bal in één keer door. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič onderschept slim de pass. Enciu rent richting de bal. Enciu schiet op doel. Sklarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Soresina speelt de bal door. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko geeft een lange en hoge pass. Ermiş rent richting de bal. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Sklarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Soresina passt de bal met de wreef. Okoth probeert de bal met de borst te controleren. Maruda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maruda krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Okoth passt de bal in één keer door. Krzyżan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş onderschept slim de pass. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Sklarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 5:0

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Maruda de bal onder controle te krijgen. Krzyżan bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu verovert de bal door een tackle van achteren. Enciu haalt uit met een fantastische trap. Sklarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 6:0

28e minuut.
Ödemiş met een sublieme pass. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič probeert naar een medespeler te passen. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 7:0

30e minuut.
Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda passt de bal zonder na te denken. Daar is Smolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciu rent richting de bal. Enciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Sklarek met een harde bal richting middenveld. Pavlenko kopt de bal weg. Zlatkovič kan de bal niet met de borst controleren. Zlatkovič geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Everaert geeft de bal voor. Enciu rent richting de bal. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu is nu in balbezit. Enciu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... Sklarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krzyżan heeft problemen om de bal te vangen. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 8:0

40e minuut.
Korbut is nu in balbezit. Korbut passt de bal zonder na te denken. Łęcki is nu in balbezit. Enciu verovert de bal door een tackle van achteren. Enciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 16%, magnolia urbanowice 84%.
Motyczaki - magnolia urbanowice 8:0

50e minuut.
Pavlenko kopt de bal weg. Okoth rent richting de bal. Okoth met een sublieme pass. Ermiş rent richting de bal. Ermiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sklarek met een harde bal richting middenveld. Everaert kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Enciu de bal onder controle te krijgen. Enciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Kapitan de bal onder controle te krijgen. Korbut is nu in balbezit. Zlatkovič onderschept slim de pass. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Okoth probeert naar een medespeler te passen. Soresina heeft problemen om de bal te vangen. Soresina speelt de bal door. Enciu rent richting de bal. Enciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sklarek probeert naar een medespeler te passen. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan begaat een overtreding. Zlatkovič roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zlatkovič kan niet meer verder spelen. Miodziek komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sklarek trapt de bal weg. Pavlenko kopt de bal weg. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Sklarek trapt de bal weg. Ödemiş kopt de bal weg. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 9:0

67e minuut.
Enciu probeert naar een medespeler te passen. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko passt de bal zonder na te denken. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Soresina de bal onder controle te krijgen. Enciu is nu in balbezit. Enciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pavlenko onderschept slim de pass. Pavlenko met een sublieme pass. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... Więcławski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sklarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krzyżan geeft een lange en hoge pass. Soresina kopt de bal weg. Enciu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 10:0

74e minuut.
Ermiş rent richting de bal. Więcławski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ermiş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enciu neemt de penalty, wat een uithaal! Sklarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 11:0

76e minuut.
Ödemiş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miodziek is nu in balbezit. Miodziek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ermiş de bal. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 12:0

78e minuut.
Inworp. Miodziek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel. Krzyżan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soresina zal de hoekschop nemen. Krzyżan heeft problemen om de bal te vangen. Enciu rent richting de bal. Enciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 13:0

81e minuut.
Ermiş haalt uit met een fantastische trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łęcki met de inworp. Enciu rent richting de bal. Enciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Soresina met een sublieme pass. Korbut is nu in balbezit. Enciu onderschept slim de pass. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 14:0

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Ermiş de bal onder controle te krijgen. Więcławski rent richting de bal. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - magnolia urbanowice 15:0

87e minuut.
Kapitan met een snelle inworp. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko passt de bal in één keer door. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sklarek trapt de bal weg. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko geeft de bal voor. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 18%, magnolia urbanowice 82%.
Motyczaki - magnolia urbanowice 15:0