Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Damaszek F.C. Dańdówka
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Michalczyk de bal. Pluciński rent richting de bal. Pluciński met een sublieme pass. Bochenek is nu in balbezit. Bochenek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Michalczyk geeft een lange en hoge pass. Bugdoł rent richting de bal. Bugdoł passt de bal met de wreef. Polko rent richting de bal. Polko schiet op doel. Jarząbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Polko met een sublieme pass. Bugdoł rent richting de bal. Konieczny is nu in balbezit. Bugdoł onderschept slim de pass. Bugdoł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - Dańdówka 1:0

16e minuut.
Rodziewicz passt de bal zonder na te denken. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski passt de bal in één keer door. Bochenek is nu in balbezit. Bochenek haalt uit met een fantastische trap. Czendej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Michalczyk met een sublieme pass. Mareczek rent richting de bal. Mareczek probeert naar een medespeler te passen. Bugdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugdoł schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jarząbek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mareczek met een snelle inworp. Polko is nu in balbezit. Polko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Michalczyk is nu in balbezit. Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dybowski passt de bal in één keer door. Bochenek rent richting de bal. Bochenek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Konieczny kan de bal niet met de borst controleren. Polko onderschept slim de pass. Polko met een sublieme pass. Bugdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugdoł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Damaszek F.C. 45%, Dańdówka 55%.
Start Damaszek F.C. - Dańdówka 1:0

51e minuut.
Kuliberta heeft problemen om de bal te vangen. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bugdoł de bal. Bugdoł haalt uit met een fantastische trap. Jarząbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Piankowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Próchniak met de inworp. Polko rent richting de bal. Polko geeft de bal voor. Jarząbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bugdoł is nu in balbezit. Bugdoł haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Bochenek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielak rent richting de bal. Bochenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski rent richting de bal. Dybowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Michalczyk controleert de bal met de borst. Michalczyk geeft een hoge lob. Piankowski is nu in balbezit. Polko onderschept slim de pass. Polko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rodziewicz rent richting de bal. Pluciński onderschept slim de pass. Pluciński met een sublieme pass. Bugdoł rent richting de bal. Bugdoł schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Damaszek F.C. 60%, Dańdówka 40%.
Start Damaszek F.C. - Dańdówka 1:0