Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Damaszek F.C. magnolia urbanowice
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Polko is nu in balbezit. Polko draait met de bal, schiet en ... Więcławski probeert de bal aan de voet te houden. Polko rent richting de bal. Polko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Korbut passt de bal met de wreef. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda passt de bal met de wreef. Małaniak is nu in balbezit. Małaniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Szymczak passt de bal zonder na te denken. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko passt de bal met de wreef. Bugdoł is nu in balbezit. Bugdoł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bekas verovert de bal door een tackle van achteren. Bekas speelt de bal door. Pluciński rent richting de bal. Małaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Małaniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Szymczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maruda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maruda neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - magnolia urbanowice 0:1

38e minuut.
Bugdoł rent richting de bal. Polko is nu in balbezit. Polko passt de bal zonder na te denken. Bugdoł is nu in balbezit. Bugdoł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sklarek probeert naar een medespeler te passen. Michalczyk controleert de bal met de borst. Polko is nu in balbezit. Bugdoł rent richting de bal. Bugdoł draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Damaszek F.C. 53%, magnolia urbanowice 47%.
Start Damaszek F.C. - magnolia urbanowice 0:1

48e minuut.
Małaniak probeert de bal aan de voet te houden. Kapitan rent richting de bal. Mareczek maakt een afschuwelijke overtreding. Mareczek krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Pielak trapt de bal weg van het doel. Próchniak kopt de bal weg. Polko is nu in balbezit. Bugdoł rent richting de bal. Bugdoł schiet op doel. Sklarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Start Damaszek F.C. - magnolia urbanowice 1:1

53e minuut.
Próchniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko speelt de bal door. Mareczek rent richting de bal. Mareczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Małaniak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pielak de bal onder controle te krijgen. Maruda is nu in balbezit. Maruda schiet op doel. Czendej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - magnolia urbanowice 1:2

64e minuut.
Pielak onderschept slim de pass. Pielak geeft de bal voor. Klungelig pakt Łęcki de bal. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pluciński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skrzyniecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Damaszek F.C. 52%, magnolia urbanowice 48%.
Start Damaszek F.C. - magnolia urbanowice 1:2