Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motyczaki AC Spójka Chlebowo
4-3-3 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
32.7 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Momuntjuk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ermiş rent richting de bal. Ermiş passt de bal in één keer door. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ödemiş passt de bal met de wreef. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko geeft een lange en hoge pass. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 1:0

10e minuut.
Śpiewok kopt de bal weg. Everaert is nu in balbezit. Everaert geeft een lange en hoge pass. Enciu is nu in balbezit. Enciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Romuzga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miodziek met een snelle inworp. Ermiş rent richting de bal. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Romuzga heeft problemen om de bal te vangen. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş passt de bal in één keer door. Enciu is nu in balbezit. Enciu draait met de bal, schiet en ... Fijarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Wawrzyńczok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miodziek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ermiş rent richting de bal. Ermiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko passt de bal met de wreef. Ermiş rent richting de bal. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 2:0

23e minuut.
Everaert onderschept slim de pass. Everaert geeft een hoge lob. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu schiet op doel. Fijarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Romuzga geeft een hoge lob. Maszudziński kopt de bal weg. Wawrzyńczok rent richting de bal. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş schiet op doel. De bal raakt de paal. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Enciu passt de bal in één keer door. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pavlenko rent richting de bal. Okoth is nu in balbezit. Enciu rent richting de bal. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 3:0

33e minuut.
Ermiş rent richting de bal. Miodziek is nu in balbezit. Met opzet legt Romuzga zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Romuzga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Romuzga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Miodziek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pavlenko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Enciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Fijarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 4:0

37e minuut.
Daar is Maszudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Pavlenko met de inworp. Miodziek is nu in balbezit. Miodziek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek passt de bal met de wreef. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 5:0

44e minuut.
Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek passt de bal zonder na te denken. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 6:0

45e minuut.
Pavlenko kopt de bal weg. Enciu rent richting de bal. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Fijarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 18%, AC Spójka Chlebowo 82%.
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 7:0

48e minuut.
Inworp. Miodziek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş onderschept slim de pass. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 8:0

49e minuut.
Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina passt de bal zonder na te denken. Ödemiş rent richting de bal. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
van Notten speelt de bal door. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko speelt de bal door. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Soresina passt de bal zonder na te denken. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu passt de bal zonder na te denken. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fijarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ödemiş speelt de bal door. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu rent richting de bal. Enciu schiet op doel. Fijarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 9:0

69e minuut.
Ermiş onderschept slim de pass. Ermiş passt de bal in één keer door. Enciu is nu in balbezit. Enciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 10:0

75e minuut.
Grabarek is nu in balbezit. Okoth onderschept slim de pass. Okoth geeft een lange en hoge pass. Ermiş krijgt zijn hoofd ertegen. Fijarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wędzyński geeft een lange en hoge pass. Ödemiş geeft een lange en hoge pass. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ödemiş geeft een hoge lob. Ermiş rent richting de bal. Enciu is nu in balbezit. Enciu draait met de bal, schiet en ... Fijarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 11:0

80e minuut.
Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek is nu in balbezit. Pavlenko met een sublieme pass. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 25%, AC Spójka Chlebowo 75%.
Motyczaki - AC Spójka Chlebowo 12:0