Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Dziki RKJ ANITEKS07
DD Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Gobert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wichura. Gobert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wichura met een sublieme pass. Gobert met een snel genomen vrije trap. Capote springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Słodyczka controleert de bal met de borst. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Słodyczka onderschept slim de pass. Słodyczka geeft de bal voor. Wichura geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Dziki - RKJ ANITEKS07 0:1

14e minuut.
Silooy is nu in balbezit. Silooy geeft de bal voor. Konkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote verovert de bal door een tackle van achteren. Capote schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Gobert passt de bal in één keer door. Magnin rent richting de bal. Magnin speelt de bal door. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote draait met de bal, schiet en ... Chrząstowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pitry onderschept slim de pass. Pitry speelt de bal door. Saluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dzikie Dziki - RKJ ANITEKS07 1:1

28e minuut.
Orłowski geeft een lange en hoge pass. Imhasly geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krysiuk de bal. Saluzzo rent richting de bal. Saluzzo draait met de bal, schiet en ... Chrząstowski bokst de bal weg.

29e minuut.
Borisavljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saluzzo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Saluzzo kan niet meer verder spelen. Kalamış komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Capote neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Dziki - RKJ ANITEKS07 2:1

41e minuut.
Krysiuk met een snelle inworp. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisavljević met een sublieme pass. Kalamış rent richting de bal. Kalamış haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Krysiuk onderschept slim de pass. Borisavljević heeft problemen om de bal te vangen. Borisavljević geeft de bal voor. Magnin is nu in balbezit. Magnin passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Dziki 32%, RKJ ANITEKS07 68%.
Dzikie Dziki - RKJ ANITEKS07 2:1

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Orłowski de bal onder controle te krijgen. Magnin rent richting de bal. Magnin passt de bal zonder na te denken. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wichura geeft de bal voor. Krysiuk rent richting de bal. Borisavljević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borisavljević krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Krysiuk geeft een hoge lob. Gobert kopt de bal weg. Kalamış rent richting de bal. Capote rent richting de bal. Capote draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Dziki 19%, RKJ ANITEKS07 81%.
Dzikie Dziki - RKJ ANITEKS07 2:1