Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Otryt Lutowiska WKS Gola II
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Bystrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuk speelt de bal door. Grzanka is nu in balbezit. Grzanka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński geeft de bal voor. Jędrusik probeert de bal met de borst te controleren. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Omgiewicz is nu in balbezit. Brodnicki rent richting de bal. Omgiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Omgiewicz krijgt een gele kaart. Brodnicki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Brodnicki kan niet meer verder spelen. Chałaśkiewicz komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Filanowskii passt de bal met de wreef. Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł is nu in balbezit. Chałaśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chałaśkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kornacki geeft een hoge lob. Indyk kopt de bal weg. Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Chałaśkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - WKS Gola II 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otryt Lutowiska 53%, WKS Gola II 47%.
Otryt Lutowiska - WKS Gola II 0:1

74e minuut.
Bieczyński is nu in balbezit. Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bieczyński. Bieczyński krijgt een gele kaart. Chałaśkiewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chałaśkiewicz kan niet meer verder spelen. Muskietorz komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Omgiewicz rent richting de bal. Indyk onderschept slim de pass. Indyk speelt de bal door. Skręt rent richting de bal. Skręt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - WKS Gola II 0:2

81e minuut.
Muskietorz rent richting de bal. Rozmysł rent richting de bal. Muskietorz maakt een afschuwelijke overtreding. Muskietorz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otryt Lutowiska 54%, WKS Gola II 46%.
Otryt Lutowiska - WKS Gola II 0:2