Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Dziki Ceramedowcy95
DD Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.7 gemiddelde waardering 20.9
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Borisavljević rent richting de bal. Borisavljević met een sublieme pass. Capote is nu in balbezit. Kalamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamış haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dyguła rent richting de bal. Dyguła met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Teodorczyk de bal onder controle te krijgen. Magnin rent richting de bal. Magnin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gobert onderschept slim de pass. Gobert met een sublieme pass. Kalamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamış draait met de bal, schiet en ... Kozdra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Dziki - Ceramedowcy95 1:0

16e minuut.
Horka speelt de bal door. Daar is Midas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas rent richting de bal. Midas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Borisavljević is nu in balbezit. Borisavljević geeft een lange en hoge pass. Magnin kopt de bal weg. Daar is Capote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin passt de bal zonder na te denken. Borisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisavljević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Capote de bal. Kozdra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kalamış passt de bal zonder na te denken. Gobert is nu in balbezit. Gobert probeert naar een medespeler te passen. Capote rent richting de bal. Capote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Dziki - Ceramedowcy95 2:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magnin is nu in balbezit. Magnin geeft een lange en hoge pass. Capote springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Dziki 29%, Ceramedowcy95 71%.
Dzikie Dziki - Ceramedowcy95 2:0

50e minuut.
Pascal geeft een hoge lob. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote rent richting de bal. Capote haalt uit met een fantastische trap. Kozdra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Dziki - Ceramedowcy95 3:0

54e minuut.
Capote kopt de bal weg. Pascal geeft een hoge lob. Kalamış kopt de bal weg. Capote heeft problemen om de bal te vangen. Capote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Dziki - Ceramedowcy95 4:0

69e minuut.
Pascal geeft een lange en hoge pass. Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin speelt de bal door. Kalamış rent richting de bal. Kalamış draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kalamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamış passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Teodorczyk de bal. Capote rent richting de bal. Capote haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Dziki - Ceramedowcy95 5:0

81e minuut.
Mirea passt de bal zonder na te denken. Kalamış is nu in balbezit. Ekiert rent richting de bal. Kalamış verovert de bal door een tackle van achteren. Kalamış geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mirea probeert naar een medespeler te passen. Borisavljević rent richting de bal. Borisavljević geeft een lange en hoge pass. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borisavljević met een sublieme pass. Kalamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamış draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Gobert met een sublieme pass. Magnin is nu in balbezit. Magnin passt de bal met de wreef. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Dziki 39%, Ceramedowcy95 61%.
Dzikie Dziki - Ceramedowcy95 5:0