Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pogoń Góra GORLICE
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten weak
hopeless Passen weak
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Grzebiela speelt de bal door. Rusoń is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paliło. Paliło krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Paliło is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ludwiczak neemt de hoekschop. Wessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kamieniarz onderschept slim de pass. Kamieniarz met een sublieme pass. Nastula is nu in balbezit. Nastula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogoń Góra - GORLICE 0:1

41e minuut.
Grzebiela probeert naar een medespeler te passen. Rusoń is nu in balbezit. Rusoń met een sublieme pass. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula schiet op doel. Łata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogoń Góra - GORLICE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogoń Góra 59%, GORLICE 41%.
KS Pogoń Góra - GORLICE 0:2

53e minuut.
Paliło is nu in balbezit. Mikliński is nu in balbezit. Paliło onderschept slim de pass. Matuszek is nu in balbezit. Matuszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Linowski passt de bal met de wreef. Pankowski rent richting de bal. Pankowski passt de bal in één keer door. Grohlich rent richting de bal. Grohlich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rycerz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzysztofiak probeert de bal met de borst te controleren. Nastula is nu in balbezit. Nastula draait met de bal, schiet en ... Łata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogoń Góra - GORLICE 0:3

69e minuut.
Pankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankowski probeert naar een medespeler te passen. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogoń Góra - GORLICE 0:4

81e minuut.
Rycerz rent richting de bal. Grohlich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rycerz. Grohlich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pankowski komt bij de bal en schiet. Łata bokst de bal weg.

86e minuut.
Klungelig pakt Krzysztofiak de bal. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich geeft een hoge lob. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Łata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogoń Góra - GORLICE 0:5

87e minuut.
Klungelig pakt Paliło de bal. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich rent richting de bal. Nastula rent richting de bal. Nastula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łata trapt de bal weg van het doel. Biecke kopt de bal weg. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogoń Góra 65%, GORLICE 35%.
KS Pogoń Góra - GORLICE 0:5