Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Otryt Lutowiska Dzikie Dziki
442 Tactiek DD
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 35.4
poor Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Szczerbaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk passt de bal in één keer door. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin onderschept slim de pass. Magnin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pascal geeft een lange en hoge pass. Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin met een sublieme pass. Klungelig pakt Saluzzo de bal. Saluzzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Magnin met een snelle inworp. Gobert speelt de bal door. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote haalt uit met een fantastische trap. Rosiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Magnin is nu in balbezit. Magnin speelt de bal door. Capote rent richting de bal. Saluzzo rent richting de bal. Saluzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - Dzikie Dziki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otryt Lutowiska 69%, Dzikie Dziki 31%.
Otryt Lutowiska - Dzikie Dziki 0:1

57e minuut.
Magnin rent richting de bal. Magnin geeft een lange en hoge pass. Jędrusik heeft problemen om de bal te vangen. Saluzzo rent richting de bal. Saluzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - Dzikie Dziki 0:2

72e minuut.
Magnin rent richting de bal. Magnin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jędrusik de bal. Saluzzo is nu in balbezit. Saluzzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - Dzikie Dziki 0:3

80e minuut.
Łatkowski heeft problemen om de bal te vangen. Borisavljević geeft een hoge lob. Gobert met een sublieme pass. Capote rent richting de bal. Capote haalt uit met een fantastische trap. Rosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Capote passt de bal zonder na te denken. Saluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluzzo schiet op doel. Jędrusik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - Dzikie Dziki 0:4

87e minuut.
Gobert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobert speelt de bal door. Daar is Bućko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capote rent richting de bal. Capote haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bućko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borisavljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saluzzo is nu in balbezit. Saluzzo draait met de bal, schiet en ... Rosiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - Dzikie Dziki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otryt Lutowiska 78%, Dzikie Dziki 22%.
Otryt Lutowiska - Dzikie Dziki 0:5