Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pogoń Góra Dzikie Dziki
Normal Tactiek DD
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 31.7
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Łata speelt de bal door. Saluzzo kopt de bal weg. Skorupa heeft problemen om de bal te vangen. Capote onderschept slim de pass. Capote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogoń Góra - Dzikie Dziki 0:1

13e minuut.
Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin geeft de bal voor. Capote kopt de bal weg. Daar is Saluzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saluzzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Saluzzo probeert naar een medespeler te passen. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capote krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Borisavljević speelt de bal door. Rycerz rent richting de bal. Magnin met een sublieme pass. Capote is nu in balbezit. Capote schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Magnin passt de bal met de wreef. Saluzzo is nu in balbezit. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluzzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogoń Góra 55%, Dzikie Dziki 45%.
KS Pogoń Góra - Dzikie Dziki 0:1

79e minuut.
Magnin met de inworp. Brzeski is nu in balbezit. Saluzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Saluzzo schiet op doel. Łata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogoń Góra - Dzikie Dziki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogoń Góra 52%, Dzikie Dziki 48%.
KS Pogoń Góra - Dzikie Dziki 0:2