Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falcontown SC Iksdetim
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 23.7
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Stencel verovert de bal door een tackle van achteren. Stencel speelt de bal door. Zana met een sublieme pass. Burszta rent richting de bal. Burszta draait met de bal, schiet en ... Wałkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Huzior verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperczak onderschept slim de pass. Budniewski met een sublieme pass. Lenk rent richting de bal. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rosiński passt de bal in één keer door. Lenk is nu in balbezit. Lenk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majda met een harde bal richting middenveld. Zana is nu in balbezit. Zana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Iksdetim 1:0

30e minuut.
Tzemach kopt de bal weg. Klungelig pakt Zana de bal. Zana passt de bal met de wreef. Daar is Burszta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burszta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Iksdetim 2:0

34e minuut.
Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grajek de bal. Burszta is nu in balbezit. Burszta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Rosiński rent richting de bal. Rosiński passt de bal met de wreef. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk is nu in balbezit. Lenk haalt uit met een fantastische trap. Majda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klungelig pakt Stachnik de bal. Zana is nu in balbezit. Zana met een sublieme pass. Daar is Burszta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burszta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Iksdetim 3:0

42e minuut.
Trzonek passt de bal in één keer door. Zana met een sublieme pass. Burszta rent richting de bal. Burszta schiet op doel. Wałkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Iksdetim 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcontown SC 40%, Iksdetim 60%.
Falcontown SC - Iksdetim 4:0

56e minuut.
Huzior probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Burszta rent richting de bal. Burszta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Stencel is nu in balbezit. Stencel met een sublieme pass. Grzesiuk speelt de bal door. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bădoiu probeert de bal met de borst te controleren. Bădoiu geeft een lange en hoge pass. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Iksdetim 5:0

68e minuut.
Stencel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huzior kan de bal niet met de borst controleren. Rosiński begaat een overtreding. Rosiński krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kijoś kopt de bal weg. Daar is Grzesiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zana is nu in balbezit. Zana schiet op doel. Stachnik probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rysiewski met een harde bal richting middenveld. Rosiński kopt de bal weg. Lenk rent richting de bal. Lenk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zana passt de bal in één keer door. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta schiet op doel. Rysiewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Iksdetim 6:0

89e minuut.
Huzior rent richting de bal. Rosiński rent richting de bal. Huzior maakt een afschuwelijke overtreding. Huzior krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcontown SC 39%, Iksdetim 61%.
Falcontown SC - Iksdetim 6:0