Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iksdetim CwkS LegiA WarszawA
Normal Tactiek TESTGORUS
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
24.1 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Piątkowski passt de bal met de wreef. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drzymont krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iksdetim 43%, CwkS LegiA WarszawA 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iksdetim - CwkS LegiA WarszawA 0:0

46e minuut.
Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Lelka is nu in balbezit. Met opzet legt Delura zijn tegenspeler op de grond. Lelka raakt geblesseerd tijdens het duel. Budniewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zamachowski onderschept slim de pass. Stachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski geeft een lange en hoge pass. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Wałkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Zamachowski rent richting de bal. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz speelt de bal door. Palikot rent richting de bal. Palikot haalt uit met een fantastische trap. Wałkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kułakowski met de inworp. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piątkowski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Stachnik is nu in balbezit. Napieralski rent richting de bal. Stachnik met een sublieme pass. Palikot rent richting de bal. Palikot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iksdetim - CwkS LegiA WarszawA 0:1

66e minuut.
Rosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Palikot bereikt de bal nog maar net als eerste. Budniewski begaat een overtreding. Budniewski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Kułakowski met de inworp. Piątkowski geeft een lange en hoge pass. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iksdetim - CwkS LegiA WarszawA 0:2

75e minuut.
Zamachowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zasusz is nu in balbezit. Palikot rent richting de bal. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sitniewski trapt de bal weg. Klungelig pakt Napieralski de bal. Stachnik speelt de bal door. Palikot rent richting de bal. Palikot haalt uit met een fantastische trap. Wałkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iksdetim 46%, CwkS LegiA WarszawA 54%.
Iksdetim - CwkS LegiA WarszawA 0:2