Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bajern munahium Iksdetim
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Rozumek rent richting de bal. Rozumek geeft de bal voor. Rysiewski rent richting de bal. Kalemba onderschept slim de pass. Kalemba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiński onderschept slim de pass. Lenk rent richting de bal. Rosiński is nu in balbezit. Rosiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kasperczak onderschept slim de pass. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperczak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kasperczak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Wybraniec passt de bal met de wreef. Szaber rent richting de bal. Rosiński onderschept slim de pass. Lenk rent richting de bal. Lenk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Siwiński rent richting de bal. Kalemba is nu in balbezit. Rysiewski is nu in balbezit. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Wybraniec probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozumek met de inworp. Rosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiński haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Gawryszewski geeft een lange en hoge pass. Fiodorkiewicz kopt de bal weg. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba schiet op doel. Zamachowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bajern munahium 58%, Iksdetim 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bajern munahium - Iksdetim 0:0

56e minuut.
Gawryszewski met een sublieme pass. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stachnik krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lelka passt de bal zonder na te denken. Daar is Stachnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachnik probeert naar een medespeler te passen. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Siwiński geeft een hoge lob. Wałkiewicz speelt de bal door. Lenk is nu in balbezit. Rosiński rent richting de bal. Rosiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bajern munahium 51%, Iksdetim 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bajern munahium - Iksdetim 0:0