Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anwil Włocławek fc odrowążek
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


33e minuut.
Siarkowski probeert de bal met de borst te controleren. Siarkowski geeft een hoge lob. Owsianka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anwil Włocławek - fc odrowążek 0:1

34e minuut.
Bedra probeert naar een medespeler te passen. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała onderschept slim de pass. Kąpała draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Domarski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mackiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buzek rent richting de bal. Buzek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Łachacz met een harde bal richting middenveld. Goździejewski heeft problemen om de bal te vangen. Bedra rent richting de bal. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Domarski geeft de bal voor. Inworp. Mackiewicz met de inworp. Buzek rent richting de bal. Buzek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anwil Włocławek 66%, fc odrowążek 34%.
Anwil Włocławek - fc odrowążek 0:1

54e minuut.
Trastowski kopt de bal weg. Szkiełko is nu in balbezit. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra verovert de bal door een tackle van achteren. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko passt de bal met de wreef. Bedra rent richting de bal. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Michałowicz de bal onder controle te krijgen. Wojtyła bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anwil Włocławek - fc odrowążek 1:1

68e minuut.
Szkiełko passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Goździejewski de bal onder controle te krijgen. Gozdalski rent richting de bal. Gozdalski speelt de bal door. Trastowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Buzek met een sublieme pass. Owsianka rent richting de bal. Owsianka passt de bal in één keer door. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anwil Włocławek 37%, fc odrowążek 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anwil Włocławek - fc odrowążek 1:1