Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
live GKSKW
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałajko verovert de bal door een tackle van achteren. Przybora is nu in balbezit. Szałajko onderschept slim de pass. Szałajko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Boruch geeft de bal voor. Młynek kopt de bal weg. Przybora heeft problemen om de bal te vangen. Stefaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bednarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Pragacz is nu in balbezit. Stefaniak speelt de bal door. Szałajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałajko haalt uit met een fantastische trap. Bednarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
live - GKSKW 1:0

43e minuut.
Brzeszczyński met een sublieme pass. Dąbski is nu in balbezit. Zganiacz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dąbski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Brzeszczyński neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: live 43%, GKSKW 57%.
live - GKSKW 1:0

83e minuut.
Młynek kopt de bal weg. Pragacz rent richting de bal. Skoraszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skoraszewski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Młynek rent richting de bal. Młynek geeft een hoge lob. Daar is Przybora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szałajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałajko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: live 34%, GKSKW 66%.
live - GKSKW 1:0