Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swansea A.F.C Real Madryt321
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wlazłowicz met een harde bal richting middenveld. Czymech speelt de bal door. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki draait met de bal, schiet en ... Rempalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Wysogląd onderschept slim de pass. Wysogląd geeft een hoge lob. Ratajczyk is nu in balbezit. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wysogląd rent richting de bal. Piech rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wysogląd. Wysogląd krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Piech is nu in balbezit. Machowski onderschept slim de pass. Machowski met een sublieme pass. Macharski is nu in balbezit. Macharski passt de bal in één keer door. Rempalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Macharski neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki haalt uit met een fantastische trap. Rempalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Machowski geeft de bal voor. Pasieczny probeert de bal met de borst te controleren. Gorzała is nu in balbezit. Pasieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieczny haalt uit met een fantastische trap. Matuszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piech neemt de hoekschop. Czapski springt en kopt de bal. Matuszak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea A.F.C 44%, Real Madryt321 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Swansea A.F.C - Real Madryt321 0:0

56e minuut.
Bylok rent richting de bal. Wysogląd rent richting de bal. Bylok begaat een overtreding. Wysogląd roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wysogląd kan niet meer verder spelen. Brzęczyszkiewicz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Korodowski met een snelle inworp. Daar is Dziki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzała begaat een overtreding. Dziki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Pasieczny rent richting de bal. Gorzała rent richting de bal. Gorzała passt de bal in één keer door. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - Real Madryt321 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea A.F.C 63%, Real Madryt321 37%.
Swansea A.F.C - Real Madryt321 0:1