Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan smolno Phantom
Normal Tactiek oiku
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 38.4
zwak Schieten solide
zwak Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Wojtoń geeft een lange en hoge pass. Siestrzewitowski kopt de bal weg. Karaivanov is nu in balbezit. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallar schiet op doel. Mleczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa passt de bal met de wreef. Karaivanov heeft problemen om de bal te vangen. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Siestrzewitowski rent richting de bal. Siestrzewitowski met een sublieme pass. Paluchowski probeert naar een medespeler te passen. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lepa is nu in balbezit. Lepa met een sublieme pass. Daar is Gallar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Popielak rent richting de bal. Popielak met een sublieme pass. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka verovert de bal door een tackle van achteren. Linka draait met de bal, schiet en ... Adamczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

19e minuut.
Giernatowski rent richting de bal. Giernatowski geeft de bal voor. Daar is Głazowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - Phantom 0:1

31e minuut.
Giernatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giernatowski geeft een lange en hoge pass. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov draait met de bal, schiet en ... Mleczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - Phantom 0:2

40e minuut.
Daar is Wojtoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siestrzewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siestrzewitowski passt de bal met de wreef. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - Phantom 0:3

43e minuut.
Pascalin probeert naar een medespeler te passen. Marcelinho probeert naar een medespeler te passen. Paszkowski probeert naar een medespeler te passen. Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Adamczyk met een harde bal richting middenveld. Paluchowski kan de bal niet met de borst controleren. Paluchowski met een sublieme pass. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lepa is nu in balbezit. Harnaś rent richting de bal. Lepa onderschept slim de pass. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov schiet op doel. Mleczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan smolno 67%, Phantom 33%.
Huragan smolno - Phantom 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Karaivanov de bal. Gallar is nu in balbezit. Karaivanov is nu in balbezit. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Lepa rent richting de bal. Inworp. Lepa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallar rent richting de bal. Gallar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lepa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallar rent richting de bal. Harnaś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gallar raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gallar neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - Phantom 0:4

54e minuut.
Gallar passt de bal zonder na te denken. Karaivanov heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szwykowski. Karaivanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gallar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluchowski rent richting de bal. Paluchowski passt de bal in één keer door. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - Phantom 0:5

63e minuut.
Siestrzewitowski onderschept slim de pass. Siestrzewitowski passt de bal in één keer door. Karaivanov rent richting de bal. Gallar is nu in balbezit. Gallar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lufa geeft een hoge lob. Gallar heeft problemen om de bal te vangen. Gallar geeft een hoge lob. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lepa geeft een hoge lob. Siestrzewitowski probeert de bal met de borst te controleren. Siestrzewitowski passt de bal met de wreef. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov schiet op doel. Mleczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Paluchowski probeert naar een medespeler te passen. Gallar speelt de bal door. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mleczek niet meer kan verder spelen. Bandach komt het veld opgelopen. Bandach trapt de bal weg. Giernatowski kopt de bal weg. Gallar kan de bal niet met de borst controleren. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa geeft de bal voor. Karaivanov kopt de bal weg. Giernatowski is nu in balbezit. Giernatowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Harnaś verovert de bal door een tackle van achteren. Harnaś speelt de bal door. Klungelig pakt Gallar de bal. Gallar haalt uit met een fantastische trap. Głazowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Giernatowski probeert naar een medespeler te passen. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallar is nu in balbezit. Gallar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - Phantom 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan smolno 79%, Phantom 21%.
Huragan smolno - Phantom 0:6