Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
siopkii Gorzała Siedlce
siop Tactiek 532
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 34.3
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Konowalski rent richting de bal. Konowalski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Praça de bal. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Gorzała Siedlce 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalec met de inworp. Ugrinović is nu in balbezit. dos Ramones onderschept slim de pass. dos Ramones geeft de bal voor. Żulewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Szymaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Sławoj rent richting de bal. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Żulewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Gorzała Siedlce 2:0

13e minuut.
Fanrong schiet op doel. Na een snelle pass probeert Konowalski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ryczek zal de hoekschop nemen. Fanrong springt en kopt de bal. Żulewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kowalec met een snelle inworp. Pikuła rent richting de bal. Szymaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Szymaniec geeft de bal voor. Fanrong springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sławoj heeft problemen om de bal te vangen. Konowalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sławoj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fanrong legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Gorzała Siedlce 3:0

23e minuut.
Keijzer geeft een lange en hoge pass. Fanrong controleert de bal met de borst. Fanrong met een sublieme pass. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Gorzała Siedlce 4:0

25e minuut.
dos Ramones rent richting de bal. dos Ramones speelt de bal door. Fanrong rent richting de bal. Fanrong schiet op doel. Żulewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Gorzała Siedlce 5:0

28e minuut.
Fanrong onderschept slim de pass. Fanrong speelt de bal door. Szymaniec met een sublieme pass. Daar is Sławoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Gorzała Siedlce 6:0

37e minuut.
Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec speelt de bal door. Sławoj rent richting de bal. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Żulewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Gorzała Siedlce 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: siopkii 29%, Gorzała Siedlce 71%.
siopkii - Gorzała Siedlce 7:0

51e minuut.
Pacheco trapt de bal weg. dos Ramones rent richting de bal. dos Ramones passt de bal zonder na te denken. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ryczek is nu in balbezit. Ryczek geeft een lange en hoge pass. Sławoj kopt de bal weg. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong schiet op doel. Żulewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Praça. Praça krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Fanrong passt de bal in één keer door. Praça is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kowalec. Kowalec krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Daar is Keijzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Uszalewski. Goede buitenspelval van de verdediging. dos Ramones maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Żulewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec geeft de bal voor. Fanrong rent richting de bal. Fanrong schiet op doel. Żulewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Gorzała Siedlce 8:0

84e minuut.
Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça verovert de bal door een tackle van achteren. Sławoj verovert de bal door een tackle van achteren. Sławoj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong verovert de bal door een tackle van achteren. Fanrong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Gorzała Siedlce 9:0

88e minuut.
Pacheco trapt de bal weg van het doel. Ryczek kopt de bal weg. Arca Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: siopkii 36%, Gorzała Siedlce 64%.
siopkii - Gorzała Siedlce 9:0