Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
siopkii Real Madryt321
siop Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 19.2
very good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Leary rent richting de bal. Leary geeft de bal voor. Fanrong is nu in balbezit. Sławoj rent richting de bal. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Álvarez Braceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Czymech begaat een overtreding. Álvarez Braceras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cavegn met een snel genomen vrije trap. Ryczek is nu in balbezit. Fanrong rent richting de bal. Fanrong schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Real Madryt321 1:0

19e minuut.
Ryczek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kowalec de bal. Kowalec met een sublieme pass. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Machowski geeft een hoge lob. Inworp. Ryczek met een snelle inworp. Fanrong rent richting de bal. Fanrong schiet op doel. Matuszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Real Madryt321 2:0

23e minuut.
Rembacz met een sublieme pass. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj met een sublieme pass. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wysogląd rent richting de bal. Kowalec verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalec speelt de bal door. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ryczek kopt de bal weg. Fanrong rent richting de bal. Machowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fanrong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kowalec neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kowalec is nu in balbezit. Kowalec passt de bal zonder na te denken. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Real Madryt321 3:0

35e minuut.
Macharski kopt de bal weg. Kowalec rent richting de bal. Kowalec speelt de bal door. Sławoj heeft problemen om de bal te vangen. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Matuszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Macharski heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leary met de inworp. Daar is Ryczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryczek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kryszałowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Real Madryt321 4:0

42e minuut.
Czymech passt de bal in één keer door. Daar is Rembacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styczyński geeft een hoge lob. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Real Madryt321 5:0

44e minuut.
Leary geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macharski met de inworp. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bielicki rent richting de bal. Bielicki draait met de bal, schiet en ... Hacıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Real Madryt321 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: siopkii 21%, Real Madryt321 79%.
siopkii - Real Madryt321 5:1

47e minuut.
Styczyński is nu in balbezit. Kowalec is nu in balbezit. Kowalec met een sublieme pass. Styczyński geeft de bal voor. Fanrong krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Real Madryt321 6:1

48e minuut.
Styczyński met een snelle inworp. Rembacz kan de bal niet met de borst controleren. Kowalec is nu in balbezit. Kowalec geeft de bal voor. Fanrong maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Álvarez Braceras kopt de bal weg. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj passt de bal in één keer door. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Leary heeft problemen om de bal te vangen. Leary passt de bal zonder na te denken. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Real Madryt321 7:1

60e minuut.
Kowalec geeft een lange en hoge pass. Wlazłowicz kan de bal niet met de borst controleren. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wlazłowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Real Madryt321 8:1

68e minuut.
Leary is nu in balbezit. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Machowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Gorzała passt de bal in één keer door. Styczyński is nu in balbezit. Styczyński met een sublieme pass. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel. Matuszak bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Gorzała geeft de bal voor. Inworp. Ryczek met een snelle inworp. Kowalec probeert de bal met de borst te controleren. Kowalec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: siopkii 15%, Real Madryt321 85%.
siopkii - Real Madryt321 8:1