Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan smolno G2 Esports Kolonia
Normal Tactiek Próba
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 39.5
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Claudiano onderschept slim de pass. Claudiano probeert naar een medespeler te passen. Stanowski rent richting de bal. Gradowski rent richting de bal. Gradowski passt de bal zonder na te denken. Mleczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Onyszko is nu in balbezit. Popielak verovert de bal door een tackle van achteren. Popielak probeert naar een medespeler te passen. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Rincón speelt de bal door. Claudiano is nu in balbezit. Claudiano passt de bal zonder na te denken. Stanowski is nu in balbezit. Stanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gradowski geeft een hoge lob. Daar is Szwykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadecki rent richting de bal. Gadecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - G2 Esports Kolonia 0:1

27e minuut.
Claudiano passt de bal zonder na te denken. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón passt de bal in één keer door. Gadecki is nu in balbezit. Gadecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - G2 Esports Kolonia 0:2

30e minuut.
Gadecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harnaś is nu in balbezit. Harnaś passt de bal met de wreef. Onyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyszko geeft een hoge lob. Mleczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stanowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - G2 Esports Kolonia 0:3

33e minuut.
Stanowski rent richting de bal. Stanowski speelt de bal door. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski passt de bal zonder na te denken. Gadecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - G2 Esports Kolonia 0:4

35e minuut.
Onyszko is nu in balbezit. Onyszko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gadecki de bal. Gadecki draait met de bal, schiet en ... Mleczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stanowski is nu in balbezit. Stanowski haalt uit met een fantastische trap. Szwykowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - G2 Esports Kolonia 0:5

38e minuut.
Onyszko rent richting de bal. Onyszko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Głazowski de bal. Gadecki rent richting de bal. Gadecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gadecki is nu in balbezit. Harnaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gadecki draait met de bal, schiet en ... Głazowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan smolno 71%, G2 Esports Kolonia 29%.
Huragan smolno - G2 Esports Kolonia 0:5

51e minuut.
Rincón probeert naar een medespeler te passen. Claudiano rent richting de bal. Claudiano met een sublieme pass. Gadecki heeft problemen om de bal te vangen. Gadecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Głazowski geeft een hoge lob. Inworp. Bodiroga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki draait met de bal, schiet en ... Mleczek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - G2 Esports Kolonia 0:6

59e minuut.
Harnaś geeft een hoge lob. Inworp. Onyszko met de inworp. Bodiroga geeft een lange en hoge pass. Stanowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - G2 Esports Kolonia 0:7

72e minuut.
Rincón speelt de bal door. Daar is Głazowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadecki onderschept slim de pass. Gadecki schiet op doel. Mleczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - G2 Esports Kolonia 0:8

74e minuut.
Gradowski geeft een lange en hoge pass. Claudiano met een sublieme pass. Daar is Gadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - G2 Esports Kolonia 0:9

80e minuut.
Gradowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gradowski met een sublieme pass. Claudiano rent richting de bal. Claudiano geeft een lange en hoge pass. Mleczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mleczek met een harde bal richting middenveld. Claudiano kopt de bal weg. Daar is Gadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - G2 Esports Kolonia 0:10

82e minuut.
Linka heeft problemen om de bal te vangen. Stanowski speelt de bal door. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gradowski met een sublieme pass. Rincón speelt de bal door. Claudiano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gadecki de bal. Gadecki draait met de bal, schiet en ... Mleczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Głazowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki haalt uit met een fantastische trap. Mleczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasconi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Claudiano geeft de bal voor. Gadecki rent richting de bal. Gadecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan smolno 80%, G2 Esports Kolonia 20%.
Huragan smolno - G2 Esports Kolonia 0:10