Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G2 Esports Kolonia Real Madryt321
Próba Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 17.5
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz geeft een hoge lob. Kurnatowski kopt de bal weg. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki haalt uit met een fantastische trap. Dobkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Claudiano geeft een lange en hoge pass. Stanowski rent richting de bal. Stanowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gradowski de bal. Gradowski met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gradowski speelt de bal door. Klungelig pakt Stanowski de bal. Gadecki rent richting de bal. Gadecki draait met de bal, schiet en ... Matuszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - Real Madryt321 1:0

13e minuut.
Duvillier kopt de bal weg. Bodiroga rent richting de bal. Bodiroga geeft een lange en hoge pass. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki draait met de bal, schiet en ... Matuszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Rincón met een sublieme pass. Claudiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudiano geeft een lange en hoge pass. Gadecki is nu in balbezit. Gadecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Claudiano geeft een hoge lob. Wlazłowicz kopt de bal weg. Daar is Stanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanowski haalt uit met een fantastische trap. Matuszak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - Real Madryt321 2:0

17e minuut.
Gadecki is nu in balbezit. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski passt de bal in één keer door. Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Claudiano met de inworp. Gradowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Gadecki de bal. Gadecki haalt uit met een fantastische trap. Matuszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Kryszałowicz trapt de bal weg. Szóstakowski kopt de bal weg. Gadecki is nu in balbezit. Gadecki draait met de bal, schiet en ... Matuszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - Real Madryt321 3:0

37e minuut.
Bodiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodiroga geeft een hoge lob. Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski schiet op doel. Matuszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - Real Madryt321 4:0

44e minuut.
Machowski probeert naar een medespeler te passen. Bodiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodiroga passt de bal in één keer door. Stanowski is nu in balbezit. Stanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Wlazłowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadecki is nu in balbezit. Gadecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - Real Madryt321 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G2 Esports Kolonia 22%, Real Madryt321 78%.
G2 Esports Kolonia - Real Madryt321 5:0

58e minuut.
Duvillier geeft de bal voor. Stanowski kopt de bal weg. Gadecki is nu in balbezit. Gadecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gradowski speelt de bal door. Bodiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodiroga met een sublieme pass. Stanowski is nu in balbezit. Stanowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Claudiano bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Claudiano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gadecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - Real Madryt321 6:0

64e minuut.
Rincón speelt de bal door. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski passt de bal zonder na te denken. Stanowski heeft problemen om de bal te vangen. Stanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Matuszak trapt de bal weg. Rincón kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stołeczny de bal onder controle te krijgen. Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gadecki rent richting de bal. Gadecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Macharski rent richting de bal. Bodiroga verovert de bal door een tackle van achteren. Bodiroga speelt de bal door. Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Rincón kopt de bal weg. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gadecki de bal. Gadecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vasconi is nu in balbezit. Vasconi geeft een hoge lob. Daar is Kryszałowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanowski rent richting de bal. Stanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gradowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gadecki de bal. Gadecki passt de bal zonder na te denken. Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vasconi kopt de bal weg. Daar is Claudiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón speelt de bal door. Gadecki rent richting de bal. Gadecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - Real Madryt321 7:0

88e minuut.
Szóstakowski passt de bal met de wreef. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski passt de bal met de wreef. Stanowski is nu in balbezit. Stanowski draait met de bal, schiet en ... Matuszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gradowski rent richting de bal. Gradowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G2 Esports Kolonia - Real Madryt321 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G2 Esports Kolonia 17%, Real Madryt321 83%.
G2 Esports Kolonia - Real Madryt321 8:0