Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
siopkii Huragan smolno
siop Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 19.7
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj passt de bal met de wreef. Fanrong rent richting de bal. Fanrong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ryczek passt de bal in één keer door. Szymaniec is nu in balbezit. Wojtoń begaat een overtreding. Wojtoń krijgt een gele kaart. Szymaniec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Ryczek met een sublieme pass. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong rent richting de bal. Fanrong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Huragan smolno 1:0

10e minuut.
dos Ramones kopt de bal weg. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj speelt de bal door. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Mleczek trapt de bal weg. Ryczek kopt de bal weg. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bruderek kopt de bal weg. dos Ramones bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Ramones passt de bal zonder na te denken. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mleczek niet meer kan verder spelen. Bandach komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Ryczek probeert naar een medespeler te passen. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj passt de bal in één keer door. Daar is Fanrong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanrong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Meira geeft de bal voor. Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwykowski passt de bal met de wreef. Sławoj heeft problemen om de bal te vangen. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Harnaś rent richting de bal. Kowalec verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalec speelt de bal door. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Huragan smolno 2:0

27e minuut.
Głazowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ryczek zal de hoekschop nemen. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Huragan smolno 3:0

28e minuut.
Cavegn geeft een hoge lob. Mann kopt de bal weg. Fanrong probeert de bal met de borst te controleren. Fanrong draait met de bal, schiet en ... Bandach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Huragan smolno 4:0

32e minuut.
Klungelig pakt dos Ramones de bal. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec passt de bal in één keer door. Fanrong rent richting de bal. Fanrong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj schiet op doel. Bandach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Huragan smolno 5:0

36e minuut.
Messiano kopt de bal weg. Wojtoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Bandach bokst de bal weg. Bandach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szymaniec de bal. Fanrong is nu in balbezit. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong onderschept slim de pass. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Huragan smolno 6:0

41e minuut.
Harnaś is nu in balbezit. Harnaś geeft een lange en hoge pass. Ryczek is nu in balbezit. Sławoj rent richting de bal. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Bandach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kowalec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. dos Ramones bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Ramones geeft een lange en hoge pass. Daar is Fanrong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanrong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Wojtoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanrong rent richting de bal. Fanrong passt de bal zonder na te denken. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Huragan smolno 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: siopkii 28%, Huragan smolno 72%.
siopkii - Huragan smolno 7:0

46e minuut.
Głazowski rent richting de bal. Głazowski geeft een lange en hoge pass. Kowalec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fanrong de bal onder controle te krijgen. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. Bandach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Huragan smolno 8:0

49e minuut.
Dzikowski passt de bal zonder na te denken. Cavegn onderschept slim de pass. Daar is Linka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Huragan smolno 8:1

58e minuut.
Kowalec is nu in balbezit. Kowalec geeft een lange en hoge pass. Szymaniec kopt de bal weg. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cavegn kopt de bal weg. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec passt de bal in één keer door. Daar is Fanrong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanrong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cavegn geeft een lange en hoge pass. Kowalec kopt de bal weg. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. Bandach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Ryczek rent richting de bal. Ryczek speelt de bal door. Szwykowski heeft problemen om de bal te vangen. Sławoj rent richting de bal. Sławoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Huragan smolno 9:1

70e minuut.
Linka rent richting de bal. Linka passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bruderek de bal onder controle te krijgen. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel. Bandach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Chałabada met een snelle inworp. Harnaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kowalec moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kowalec schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
siopkii - Huragan smolno 10:1

83e minuut.
Głazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głazowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. dos Ramones met de inworp. Szymaniec geeft de bal voor. Bandach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: siopkii 19%, Huragan smolno 81%.
siopkii - Huragan smolno 10:1