Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan smolno siopkii
Normal Tactiek siop
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 39.1
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Mleczek met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. dos Ramones met een snelle inworp. Rembacz is nu in balbezit. Rembacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kowalec is nu in balbezit. Kowalec passt de bal zonder na te denken. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mleczek met een harde bal richting middenveld. Kowalec kopt de bal weg. Sławoj rent richting de bal. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - siopkii 0:1

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Popielak stond buitenspel. Kowalec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szwykowski heeft problemen om de bal te vangen. Fanrong rent richting de bal. Fanrong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kowalec kopt de bal weg. Rembacz is nu in balbezit. Rembacz probeert naar een medespeler te passen. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Fanrong rent richting de bal. Głazowski onderschept slim de pass. Sławoj verovert de bal door een tackle van achteren. Sławoj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - siopkii 0:2

29e minuut.
Rembacz is nu in balbezit. Kowalec rent richting de bal. Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sławoj de bal. Sławoj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fanrong rent richting de bal. Fanrong draait met de bal, schiet en ... Mleczek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

31e minuut.
Sławoj haalt uit met een fantastische trap. Szwykowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Chałabada de bal. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
dos Ramones is nu in balbezit. Bruderek begaat een overtreding. dos Ramones is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. dos Ramones met een snel genomen vrije trap. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan smolno 81%, siopkii 19%.
Huragan smolno - siopkii 0:2

48e minuut.
Fanrong rent richting de bal. Sławoj is nu in balbezit. Szwykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kowalec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Styczyński de bal onder controle te krijgen. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rembacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembacz passt de bal in één keer door. Fanrong rent richting de bal. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. Szwykowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Szwykowski heeft problemen om de bal te vangen. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szwykowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - siopkii 0:3

56e minuut.
dos Ramones probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruderek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van dos Ramones. dos Ramones krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Styczyński met een snelle inworp. Rembacz is nu in balbezit. Rembacz passt de bal in één keer door. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Mann de bal. Sławoj rent richting de bal. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kowalec verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalec met een sublieme pass. Fanrong is nu in balbezit. Fanrong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - siopkii 0:4

76e minuut.
Kowalec is nu in balbezit. Wojtoń rent richting de bal. Kowalec begaat een overtreding. Wojtoń moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wojtoń kan niet meer verder spelen. Paszkowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj passt de bal met de wreef. Fanrong rent richting de bal. Fanrong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan smolno - siopkii 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan smolno 76%, siopkii 24%.
Huragan smolno - siopkii 0:5