Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzała Siedlce Swansea A.F.C
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 20.4
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk speelt de bal door. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović schiet op doel. Rempalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Swansea A.F.C 1:0

15e minuut.
Zimnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciński passt de bal met de wreef. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović schiet op doel. Rempalski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski passt de bal met de wreef. Ratajczyk rent richting de bal. Ugrinović verovert de bal door een tackle van achteren. Ugrinović draait met de bal, schiet en ... Rempalski bokst de bal weg. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Swansea A.F.C 2:0

27e minuut.
Tunalıoğlu geeft een hoge lob. Ugrinović kopt de bal weg. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. Rempalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Swansea A.F.C 3:0

28e minuut.
Pasieczny probeert naar een medespeler te passen. Jastrząb is nu in balbezit. Pikuła is nu in balbezit. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kiciński passt de bal in één keer door. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski passt de bal met de wreef. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Korodowski rent richting de bal. Korodowski passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żuczkowski neemt de hoekschop. Uszalewski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kiciński geeft een hoge lob. Korodowski kopt de bal weg. Tunalıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Zimnicki de bal. Kiciński rent richting de bal. Kiciński passt de bal zonder na te denken. Daar is Ugrinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugrinović schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tunalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ugrinović rent richting de bal. Zimnicki is nu in balbezit. Kiciński onderschept slim de pass. Kiciński geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski draait met de bal, schiet en ... Rempalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Swansea A.F.C 4:0

43e minuut.
Tunalıoğlu rent richting de bal. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła probeert naar een medespeler te passen. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 16%, Swansea A.F.C 84%.
Gorzała Siedlce - Swansea A.F.C 4:0

47e minuut.
Tunalıoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jastrząb. Tunalıoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tunalıoğlu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Uszalewski de bal. Uszalewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Swansea A.F.C 5:0

51e minuut.
Inworp. Kiciński met een snelle inworp. Pikuła rent richting de bal. Pikuła geeft de bal voor. Uszalewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pikuła passt de bal in één keer door. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović met een sublieme pass. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski geeft een lange en hoge pass. Bylok kopt de bal weg. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rempalski verovert de bal door een tackle van achteren. Rempalski met een sublieme pass. Pikuła met een sublieme pass. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Swansea A.F.C 6:0

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rempalski trapt de bal weg van het doel. Tunalıoğlu kopt de bal weg. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pikuła is nu in balbezit. Pikuła met een sublieme pass. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović draait met de bal, schiet en ... Rempalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Swansea A.F.C 7:0

89e minuut.
Bylok is nu in balbezit. Ugrinović onderschept slim de pass. Pikuła rent richting de bal. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović draait met de bal, schiet en ... Rempalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kiciński neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pikuła de bal. Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinović geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Swansea A.F.C 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 18%, Swansea A.F.C 82%.
Gorzała Siedlce - Swansea A.F.C 8:0