Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swansea A.F.C siopkii
Normal Tactiek siop
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 36.1
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Ryczek passt de bal met de wreef. Daar is Sławoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Fanrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanrong schiet op doel. Rempalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - siopkii 0:1

9e minuut.
Fanrong rent richting de bal. Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec passt de bal met de wreef. Sławoj rent richting de bal. Sławoj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Sławoj passt de bal in één keer door. Szymaniec heeft problemen om de bal te vangen. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - siopkii 0:2

17e minuut.
Arata geeft de bal voor. Sławoj rent richting de bal. Sławoj passt de bal in één keer door. Fanrong rent richting de bal. Fanrong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - siopkii 0:3

19e minuut.
Zimnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek rent richting de bal. Ryczek geeft een hoge lob. Fanrong rent richting de bal. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. Rempalski bokst de bal weg.

23e minuut.
Ryczek verovert de bal door een tackle van achteren. Ryczek speelt de bal door. Kupczyński is nu in balbezit. Fanrong verovert de bal door een tackle van achteren. Fanrong draait met de bal, schiet en ... Rempalski bokst de bal weg. Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Arata rent richting de bal. Arata schiet op doel. Paal! Rempalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - siopkii 0:4

26e minuut.
Zimnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek onderschept slim de pass. Sławoj rent richting de bal. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. Rempalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - siopkii 0:5

28e minuut.
Mutlu met een snelle inworp. Szymaniec probeert de bal met de borst te controleren. Szymaniec met een sublieme pass. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Ratajczyk geeft een hoge lob. Inworp. Ryczek met een snelle inworp. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - siopkii 0:6

32e minuut.
Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek rent richting de bal. Ryczek probeert naar een medespeler te passen. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Sławoj onderschept slim de pass. Sławoj speelt de bal door. Fanrong rent richting de bal. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Rempalski trapt de bal weg. Szymaniec kopt de bal weg. Fanrong rent richting de bal. Fanrong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rempalski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea A.F.C 82%, siopkii 18%.
Swansea A.F.C - siopkii 0:6

54e minuut.
Messiano met een snelle inworp. Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Arata passt de bal met de wreef. dos Ramones geeft een lange en hoge pass. Fanrong maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - siopkii 0:7

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Sławoj de bal onder controle te krijgen. Bylok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek speelt de bal door. dos Ramones bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Ramones geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
dos Ramones speelt de bal door. Daar is Szymaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Sławoj rent richting de bal. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - siopkii 0:8

62e minuut.
Bylok geeft de bal voor. Messiano is nu in balbezit. Messiano geeft de bal voor. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - siopkii 0:9

77e minuut.
Ryczek rent richting de bal. Ryczek geeft de bal voor. Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski geeft de bal voor. Sławoj maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Czapski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messiano met een sublieme pass. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. Rempalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea A.F.C - siopkii 0:10

84e minuut.
dos Ramones probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ryczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryczek probeert naar een medespeler te passen. Sławoj rent richting de bal. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. Rempalski bokst de bal weg.

89e minuut.
Fanrong draait met de bal, schiet en ... Ratajczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arata rent richting de bal. Arata geeft de bal voor. Fanrong krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea A.F.C 72%, siopkii 28%.
Swansea A.F.C - siopkii 0:10