Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS PODWODNIAKI Swansea A.F.C
MATI2000 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Dziki verovert de bal door een tackle van achteren. Dziki geeft de bal voor. Węglocki kopt de bal weg. Sobieszczański is nu in balbezit. Sobieszczański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pieńkowski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sobieszczański de bal. Sobieszczański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Skonieczka geeft een hoge lob. Sobieszczański rent richting de bal. Ciuciła is nu in balbezit. Sobieszczański rent richting de bal. Sobieszczański draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Korodowski is nu in balbezit. Korodowski geeft de bal voor. Strugarek kopt de bal weg. Koń rent richting de bal. Koń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Węglocki heeft problemen om de bal te vangen. Węglocki probeert naar een medespeler te passen. Sobieszczański is nu in balbezit. Sobieszczański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - Swansea A.F.C 1:0

43e minuut.
Bylok is nu in balbezit. Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski met een sublieme pass. Sobieszczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS PODWODNIAKI 40%, Swansea A.F.C 60%.
KKS PODWODNIAKI - Swansea A.F.C 1:0

83e minuut.
Zimnicki geeft een lange en hoge pass. Piech rent richting de bal. Pieńkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieńkowski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koń neemt de hoekschop. Bylok heeft problemen om de bal te vangen. Sobieszczański is nu in balbezit. Sobieszczański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS PODWODNIAKI 28%, Swansea A.F.C 72%.
KKS PODWODNIAKI - Swansea A.F.C 1:0