Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granat Koczała Fc Dzikie Pomarańcze
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 33.3
zwak Schieten solide
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bełtek geeft een hoge lob. Vălăhuţă is nu in balbezit. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rusek de bal onder controle te krijgen. Kołos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Daar is Świerniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański geeft de bal voor. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kuneman geeft een lange en hoge pass. Fariolo kopt de bal weg. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ... Kołos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granat Koczała - Fc Dzikie Pomarańcze 0:1

7e minuut.
Goliński speelt de bal door. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rusek de bal. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap. Kołos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granat Koczała - Fc Dzikie Pomarańcze 0:2

11e minuut.
Bełtek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vick is nu in balbezit. Grube speelt de bal door. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granat Koczała - Fc Dzikie Pomarańcze 0:3

13e minuut.
Kuneman verovert de bal door een tackle van achteren. Kuneman passt de bal in één keer door. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă schiet op doel. Kołos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granat Koczała - Fc Dzikie Pomarańcze 0:4

19e minuut.
Żwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mukolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goliński geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Răduţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Żwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski verovert de bal door een tackle van achteren. Mukolski met een sublieme pass. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granat Koczała - Fc Dzikie Pomarańcze 1:4

40e minuut.
Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Vick met een sublieme pass. Daar is Fariolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariolo haalt uit met een fantastische trap. Kołos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granat Koczała - Fc Dzikie Pomarańcze 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granat Koczała 59%, Fc Dzikie Pomarańcze 41%.
Granat Koczała - Fc Dzikie Pomarańcze 1:5

54e minuut.
Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă passt de bal in één keer door. Fariolo rent richting de bal. Fariolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granat Koczała - Fc Dzikie Pomarańcze 1:6

55e minuut.
Goliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Golak de bal. Fariolo verovert de bal door een tackle van achteren. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granat Koczała - Fc Dzikie Pomarańcze 1:7

60e minuut.
Vick probeert naar een medespeler te passen. Tarkowski is nu in balbezit. Tarkowski passt de bal met de wreef. Daar is Vălăhuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ... Kołos bokst de bal weg.

65e minuut.
Rogański speelt de bal door. Świerniak heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vick. Vick krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Rushworth kopt de bal weg. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă speelt de bal door. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Vick kopt de bal weg. Fariolo rent richting de bal. Fariolo probeert naar een medespeler te passen. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Goliński rent richting de bal. Goliński passt de bal in één keer door. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tarkowski kopt de bal weg. Fariolo rent richting de bal. Rusek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rusek krijgt een gele kaart. Fariolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fariolo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kołos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granat Koczała - Fc Dzikie Pomarańcze 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granat Koczała 62%, Fc Dzikie Pomarańcze 38%.
Granat Koczała - Fc Dzikie Pomarańcze 1:8