Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VDMTeam helana
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Klungelig pakt Ziaja de bal. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz passt de bal met de wreef. Prażmowski rent richting de bal. Prażmowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Paluch is nu in balbezit. Paluch geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Selke de bal onder controle te krijgen. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ziaja rent richting de bal. Paluch rent richting de bal. Selke bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch verovert de bal door een tackle van achteren. Paluch haalt uit met een fantastische trap. Żelazko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VDMTeam 57%, helana 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VDMTeam - helana 0:0

51e minuut.
Ziaja heeft problemen om de bal te vangen. Dziwisz is nu in balbezit. Selke is nu in balbezit. Paluch rent richting de bal. Paluch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ziaja geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ogrodowczyk met een snelle inworp. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Słupecki probeert naar een medespeler te passen. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk geeft een lange en hoge pass. Prażmowski rent richting de bal. Prażmowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz speelt de bal door. Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prażmowski schiet op doel. Żelazko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VDMTeam - helana 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VDMTeam 69%, helana 31%.
VDMTeam - helana 0:1