Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MIARA MMTS Kwidzyn
Normal Tactiek Zabawa trwa
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 42.7
weak Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manuszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gawinek heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIARA - MMTS Kwidzyn 0:1

12e minuut.
Gawinek passt de bal met de wreef. Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wiatrowski de bal. Wiatrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Just kopt de bal weg. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski passt de bal met de wreef. Golon is nu in balbezit. Golon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Manuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Manuszewski geeft de bal voor. Byczek verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski schiet op doel. Gędziorowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Trembacz geeft een lange en hoge pass. Iţic geeft een hoge lob. Brzozowski controleert de bal met de borst. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manuszewski zal de hoekschop nemen. Rępalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępalski speelt de bal door. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski geeft de bal voor. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIARA - MMTS Kwidzyn 0:2

37e minuut.
Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski passt de bal zonder na te denken. Golon rent richting de bal. Klungelig pakt Golon de bal. Golon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Just onderschept slim de pass. Just geeft een hoge lob. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel. Gędziorowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIARA - MMTS Kwidzyn 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIARA 82%, MMTS Kwidzyn 18%.
FC MIARA - MMTS Kwidzyn 0:3

47e minuut.
Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski speelt de bal door. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Gędziorowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIARA - MMTS Kwidzyn 0:4

52e minuut.
Manuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Manuszewski probeert naar een medespeler te passen. Golon rent richting de bal. Daar is Ibisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jurzyc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Just zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jurzyc is nu in balbezit. Just onderschept slim de pass. Just met een sublieme pass. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Iţic probeert naar een medespeler te passen. Trembacz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golon. Trembacz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trembacz kan niet meer verder spelen. Struś komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski passt de bal zonder na te denken. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Gędziorowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIARA - MMTS Kwidzyn 0:5

83e minuut.
Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski met een sublieme pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Gędziorowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIARA 82%, MMTS Kwidzyn 18%.
FC MIARA - MMTS Kwidzyn 0:5