Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuatha Dé Danann evc barcelona
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Skolek verovert de bal door een tackle van achteren. Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech met een sublieme pass. Sroczyński rent richting de bal. Sroczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mielony kan de bal niet met de borst controleren. Durasiewicz is nu in balbezit. Durasiewicz passt de bal met de wreef. Przybysz rent richting de bal. Przybysz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolek rent richting de bal. Skolek met een sublieme pass. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Śmiech de bal. Szmiel rent richting de bal. Szmiel geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Erimus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czapski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuatha Dé Danann - evc barcelona 1:0

38e minuut.
Jędrejowski onderschept slim de pass. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz geeft de bal voor. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz schiet op doel. Werbiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuatha Dé Danann - evc barcelona 1:1

45e minuut.
Zegar met een sublieme pass. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki geeft een hoge lob. Przybysz is nu in balbezit. Przybysz draait met de bal, schiet en ... Werbiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuatha Dé Danann 44%, evc barcelona 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuatha Dé Danann - evc barcelona 1:1

58e minuut.
Tyszko met een snelle inworp. Daar is Jędrejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosznowiecki begaat een overtreding. Rosznowiecki krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Erimus is nu in balbezit. Erimus geeft een lange en hoge pass. Bajorski heeft problemen om de bal te vangen. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński schiet op doel. Czapski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Raczkowski passt de bal in één keer door. Nelkowski is nu in balbezit. Nelkowski geeft een hoge lob. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tyszko is nu in balbezit. Tyszko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zegar met de inworp. Durasiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Żemojtel speelt de bal door. Mistrz met een sublieme pass. Durasiewicz met een sublieme pass. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuatha Dé Danann - evc barcelona 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuatha Dé Danann 40%, evc barcelona 60%.
Tuatha Dé Danann - evc barcelona 1:2