Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biedronki FC Leśne Dziadki
Normal Tactiek próba
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 30.5
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dudziak is nu in balbezit. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki onderschept slim de pass. Dudziak rent richting de bal. Dudziak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert probeert naar een medespeler te passen. Gortat rent richting de bal. Gortat haalt uit met een fantastische trap. Munko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Leśne Dziadki 0:1

9e minuut.
Krzyżanowski geeft een hoge lob. Aldavert probeert de bal met de borst te controleren. Krokowicz rent richting de bal. Aldavert onderschept slim de pass. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mirończuk probeert naar een medespeler te passen. Kosiek probeert naar een medespeler te passen. Gortat probeert naar een medespeler te passen. Aldavert rent richting de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kosiek passt de bal in één keer door. Luśnia rent richting de bal. Luśnia met een sublieme pass. Dudziak is nu in balbezit. Dudziak schiet op doel. Cervellino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kosiek onderschept slim de pass. Kosiek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aldavert de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ... Munko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Leśne Dziadki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biedronki FC 61%, Leśne Dziadki 39%.
Biedronki FC - Leśne Dziadki 0:2

48e minuut.
Kobeszko probeert naar een medespeler te passen. Aldavert is nu in balbezit. Kobeszko rent richting de bal. Aldavert onderschept slim de pass. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. Munko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Suchecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Zyntek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Opania kopt de bal weg. Kosiek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gortat rent richting de bal. Kosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Opania rent richting de bal. Opania passt de bal zonder na te denken. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert draait met de bal, schiet en ... Munko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Leśne Dziadki 0:3

62e minuut.
Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeszko is nu in balbezit. Aldavert onderschept slim de pass. Aldavert draait met de bal, schiet en ... Munko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Leśne Dziadki 0:4

66e minuut.
Środoń met een sublieme pass. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk passt de bal met de wreef. Aldavert rent richting de bal. Aldavert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gortat passt de bal zonder na te denken. Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych probeert naar een medespeler te passen. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bożałek is nu in balbezit. Bożałek passt de bal zonder na te denken. Dudziak rent richting de bal. Dudziak haalt uit met een fantastische trap. Cervellino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Luśnia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tarkowski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Opania de bal. Opania geeft een hoge lob. Gortat rent richting de bal. Kosiek is nu in balbezit. Gortat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biedronki FC 71%, Leśne Dziadki 29%.
Biedronki FC - Leśne Dziadki 0:4