Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlęta Łódź Leśne Dziadki
Normal Tactiek próba
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 32.5
matig Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Środoń speelt de bal door. Gortat is nu in balbezit. Gortat passt de bal in één keer door. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel. Kuśnierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert verovert de bal door een tackle van achteren. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Leśne Dziadki 0:1

11e minuut.
Podpora is nu in balbezit. Kosiek verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiek speelt de bal door. Gortat rent richting de bal. Gortat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Gortat speelt de bal door. Mirończuk rent richting de bal. Chowaniec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chowaniec krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Suchecki met een sublieme pass. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert geeft een hoge lob. Gortat is nu in balbezit. Gortat haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Leśne Dziadki 0:2

33e minuut.
Środoń probeert naar een medespeler te passen. Aldavert is nu in balbezit. Kosiek speelt de bal door. Gortat rent richting de bal. Gortat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Kuśnierz trapt de bal weg. Środoń kopt de bal weg. Aldavert is nu in balbezit. Gortat is nu in balbezit. Gortat draait met de bal, schiet en ... Kuśnierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Łódź 76%, Leśne Dziadki 24%.
Orlęta Łódź - Leśne Dziadki 0:2

46e minuut.
Piesiak geeft een hoge lob. Komber kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Killány de bal onder controle te krijgen. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. Cervellino bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gortat heeft problemen om de bal te vangen. Kosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiek passt de bal met de wreef. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Mirończuk probeert naar een medespeler te passen. Kosiek is nu in balbezit. Kosiek probeert naar een medespeler te passen. Aldavert rent richting de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Podpora verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiek onderschept slim de pass. Opania speelt de bal door. Aldavert rent richting de bal. Aldavert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ankowski geeft een lange en hoge pass. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki geeft een hoge lob. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dziewicki kopt de bal weg. Klytta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert heeft problemen om de bal te vangen. Aldavert schiet op doel. Kuśnierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat onderschept slim de pass. Gortat passt de bal met de wreef. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Łódź 61%, Leśne Dziadki 39%.
Orlęta Łódź - Leśne Dziadki 0:2