Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
polona to my Leśne Dziadki
Normal Tactiek próba
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 30.4
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiek verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiek passt de bal zonder na te denken. Aldavert heeft problemen om de bal te vangen. Aldavert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiek met een sublieme pass. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. Romper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kosiek onderschept slim de pass. Kosiek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bezler de bal. Mirończuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mirończuk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Daar is Kosiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepańczyk probeert naar een medespeler te passen. Majdan rent richting de bal. Jędrysik rent richting de bal. Jędrysik haalt uit met een fantastische trap. Cervellino bokst de bal weg.

33e minuut.
Szczepańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kosiek is nu in balbezit. Kosiek probeert naar een medespeler te passen. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Leśne Dziadki 0:1

36e minuut.
Killány geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rzeszutek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piesiak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Killány de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kosiek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bachmatiuk komt het veld opgelopen. Mirończuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aldavert maakt een snoekduik en kopt de bal. Romper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Leśne Dziadki 0:2

42e minuut.
Bachmatiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Celin zijn tegenspeler op de grond. Bachmatiuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Środoń met een snel genomen vrije trap. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat geeft een lange en hoge pass. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polona to my 54%, Leśne Dziadki 46%.
polona to my - Leśne Dziadki 0:2

64e minuut.
Mirończuk geeft de bal voor. Potrzebny rent richting de bal. Aldavert verovert de bal door een tackle van achteren. Aldavert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Szczepańczyk probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Mirończuk met de inworp. Bachmatiuk rent richting de bal. Bachmatiuk schiet op doel. Romper bokst de bal weg.

73e minuut.
Mirończuk geeft de bal voor. Suchecki is nu in balbezit. Szczepańczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczepańczyk krijgt een gele kaart. Suchecki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Suchecki kan niet meer verder spelen. Króżel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polona to my 65%, Leśne Dziadki 35%.
polona to my - Leśne Dziadki 0:2