Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolo Zabrze polona to my
bol Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
50 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 18.2
very good Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Romper met een sublieme pass. Lucas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Flis de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Grasu kopt de bal weg. Celin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin onderschept slim de pass. Clemin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Jurkiewicz de bal. Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu speelt de bal door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak is nu in balbezit. Wódkiewicz rent richting de bal. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak schiet op doel. Romper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kobyłka passt de bal in één keer door. Lucas rent richting de bal. Lucas passt de bal met de wreef. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Romper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Romper werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Tarhanen probeert de bal met de borst te controleren. Tarhanen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 2:0

25e minuut.
Jurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak rent richting de bal. Jurkiewicz rent richting de bal. Özbakarak onderschept slim de pass. Özbakarak geeft een lange en hoge pass. Romper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Flis de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Özbakarak met een sublieme pass. Tarhanen is nu in balbezit. Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tarhanen passt de bal in één keer door. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak passt de bal in één keer door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 3:0

38e minuut.
Grasu passt de bal met de wreef. Lucas rent richting de bal. Flis onderschept slim de pass. Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grasu is nu in balbezit. Grasu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Özbakarak de bal. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jurkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Clemin rent richting de bal. Clemin passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 4:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobyłka met een snelle inworp. Celin is nu in balbezit. Özbakarak onderschept slim de pass. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Özbakarak is nu in balbezit. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo Zabrze 24%, polona to my 76%.
Bolo Zabrze - polona to my 5:0

47e minuut.
Tarhanen onderschept slim de pass. Tarhanen met een sublieme pass. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Tarhanen verovert de bal door een tackle van achteren. Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. Gniazdowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Özbakarak heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz passt de bal met de wreef. Clemin rent richting de bal. Clemin draait met de bal, schiet en ... Romper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özbakarak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 6:0

55e minuut.
Tarhanen geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Özbakarak de bal. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Potrzebny de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 7:0

56e minuut.
Clemin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Potrzebny de bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłka onderschept slim de pass. Kobyłka geeft een hoge lob. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tarhanen rent richting de bal. Met opzet legt Jurkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Tarhanen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarhanen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wódkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Potrzebny kopt de bal weg. Tarhanen met een sublieme pass. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Romper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Romper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 8:0

67e minuut.
Clemin rent richting de bal. Clemin passt de bal met de wreef. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 9:0

71e minuut.
Özbakarak geeft de bal voor. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Gniazdowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 10:0

72e minuut.
Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak is nu in balbezit. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Özbakarak passt de bal met de wreef. Gniazdowski is nu in balbezit. Clemin verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romper trapt de bal weg van het doel. Grasu kopt de bal weg. Daar is Clemin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Clemin is nu in balbezit. Clemin met een sublieme pass. Klungelig pakt Gniazdowski de bal. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. Romper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Clemin passt de bal in één keer door. Grasu speelt de bal door. Özbakarak speelt de bal door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Romper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 11:0

85e minuut.
Özbakarak onderschept slim de pass. Özbakarak speelt de bal door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 12:0

86e minuut.
Majdan is nu in balbezit. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Klungelig pakt Wódkiewicz de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Romper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 13:0

87e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny geeft de bal voor. Grasu kopt de bal weg. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özbakarak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clemin rent richting de bal. Clemin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 14:0

90e minuut.
Özbakarak geeft een lange en hoge pass. Daar is Gniazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. Romper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - polona to my 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo Zabrze 21%, polona to my 79%.
Bolo Zabrze - polona to my 15:0