Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dotheneedful_team ART team
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 24.3
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


29e minuut.
Szczaniecki passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapuśniak met de inworp. Knizia kan de bal niet met de borst controleren. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dotheneedful_team 53%, ART team 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dotheneedful_team - ART team 0:0

54e minuut.
Knizia speelt de bal door. Schmidt heeft problemen om de bal te vangen. Schmidt met een sublieme pass. Węgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hubski geeft een hoge lob. Inworp. Daszkowski met de inworp. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia haalt uit met een fantastische trap. Niepokój bokst de bal weg.

59e minuut.
Knizia passt de bal zonder na te denken. Szczaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczaniecki met een sublieme pass. Kapuśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuśniak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niepokój speelt de bal door. Knizia kopt de bal weg. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dotheneedful_team - ART team 0:1

60e minuut.
Kustudić komt het veld opgelopen. Kwiek komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ziemianin rent richting de bal. Ziemianin passt de bal met de wreef. Kustudić is nu in balbezit. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Mordko kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwiek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin passt de bal in één keer door. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek geeft een lange en hoge pass. Schmidt rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stodolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daszkowski probeert naar een medespeler te passen. Kustudić rent richting de bal. Kustudić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz begaat een overtreding. Kozicz krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Szczaniecki rent richting de bal. Kustudić onderschept slim de pass. Kustudić passt de bal in één keer door. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt geeft de bal voor. Niepokój probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dotheneedful_team - ART team 0:2

82e minuut.
Inworp. Buchta komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin schiet op doel. Klungelig pakt Gwiazdowski de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwiek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dotheneedful_team 69%, ART team 31%.
dotheneedful_team - ART team 0:2