Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ART team dotheneedful_team
New Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten weak
weak Passen hopeless
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt passt de bal in één keer door. Daar is Kwasibrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Schmidt rent richting de bal. Schmidt probeert naar een medespeler te passen. Kwasibrocki heeft problemen om de bal te vangen. Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Velenik rent richting de bal. Kozicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Velenik raakt geblesseerd tijdens het duel. Velenik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Niepokój probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - dotheneedful_team 1:0

16e minuut.
Kustudić rent richting de bal. Daar is Velenik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velenik passt de bal zonder na te denken. Tyczka rent richting de bal. Tyczka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kozicz is nu in balbezit. Velenik verovert de bal door een tackle van achteren. Velenik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tyczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyczka schiet op doel. Niepokój probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Velenik schiet op doel. Niepokój maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - dotheneedful_team 2:0

23e minuut.
Tyczka rent richting de bal. Velenik rent richting de bal. Gwiazdowski onderschept slim de pass. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tammaro onderschept slim de pass. Tammaro speelt de bal door. Velenik rent richting de bal. Velenik haalt uit met een fantastische trap. Niepokój maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - dotheneedful_team 3:0

37e minuut.
Harasiński geeft een lange en hoge pass. Bellandi speelt de bal door. Velenik rent richting de bal. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka haalt uit met een fantastische trap. Niepokój verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velenik rent richting de bal. Velenik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Chinês met de inworp. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt met een sublieme pass. Tyczka rent richting de bal. Tyczka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ART team 49%, dotheneedful_team 51%.
ART team - dotheneedful_team 3:0

48e minuut.
Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tammaro met een snelle inworp. Kustudić is nu in balbezit. Kustudić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bellandi trapt de bal weg. Kustudić kopt de bal weg. Velenik rent richting de bal. Velenik draait met de bal, schiet en ... Niepokój maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kwasibrocki onderschept slim de pass. Kwasibrocki speelt de bal door. Kozicz is nu in balbezit. Schmidt onderschept slim de pass. Schmidt geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Mordko is nu in balbezit. Tammaro onderschept slim de pass. Tammaro geeft een lange en hoge pass. Velenik rent richting de bal. Velenik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - dotheneedful_team 4:0

60e minuut.
Ziemianin komt het veld opgelopen. Knizia komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kustudić met een sublieme pass. Velenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Velenik probeert naar een medespeler te passen. Knizia rent richting de bal. Knizia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chinês met een snelle inworp. Schmidt heeft problemen om de bal te vangen. Schmidt geeft een hoge lob. Knizia is nu in balbezit. Knizia haalt uit met een fantastische trap. Niepokój probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velenik is nu in balbezit. Velenik draait met de bal, schiet en ... Paal! Knizia rent richting de bal. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - dotheneedful_team 5:0

76e minuut.
Daar is Kozicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek passt de bal in één keer door. Knizia rent richting de bal. Knizia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kustudić onderschept slim de pass. Kustudić met een sublieme pass. Knizia met een sublieme pass. Velenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Velenik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - dotheneedful_team 6:0

87e minuut.
Hubski heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schmidt zal de hoekschop nemen. Knizia springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ART team 29%, dotheneedful_team 71%.
ART team - dotheneedful_team 6:0