Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schalke 04 Bełchatów oskar Bayern München
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Zarzeczny met de inworp. Żuk heeft problemen om de bal te vangen. Żuk probeert naar een medespeler te passen. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mądry met de inworp. Wyleżych is nu in balbezit. Wyleżych geeft de bal voor. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Żuk rent richting de bal. Żuk passt de bal met de wreef. Żądło geeft een hoge lob. Dyluś rent richting de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pala passt de bal met de wreef. Rygielski is nu in balbezit. Rygielski passt de bal zonder na te denken. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mądry geeft een lange en hoge pass. Żuk probeert de bal met de borst te controleren. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygielski onderschept slim de pass. Rygielski passt de bal zonder na te denken. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kiszczak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muskietorz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślepokura is nu in balbezit. Ślepokura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Żądło verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura speelt de bal door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Góralczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Bełchatów 58%, oskar Bayern München 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schalke 04 Bełchatów - oskar Bayern München 0:0

55e minuut.
Duczek is nu in balbezit. Zarzeczny rent richting de bal. Duczek rent richting de bal. Duczek speelt de bal door. Dyluś is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Bełchatów - oskar Bayern München 0:1

67e minuut.
Duczek passt de bal in één keer door. Dyluś is nu in balbezit. Żuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Żądło de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny passt de bal zonder na te denken. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Bełchatów - oskar Bayern München 0:2

77e minuut.
Rygielski probeert naar een medespeler te passen. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz speelt de bal door. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zarzeczny met de inworp. Pala is nu in balbezit. Pala met een sublieme pass. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap. Fabjański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Wyrobek passt de bal zonder na te denken. Żądło is nu in balbezit. Met opzet legt Kolonko zijn tegenspeler op de grond. Kolonko krijgt een gele kaart. Żądło wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Żądło kan niet meer verder spelen. Czyrak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Bełchatów 59%, oskar Bayern München 41%.
Schalke 04 Bełchatów - oskar Bayern München 0:2