Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Mściów ART team
Normal Tactiek New
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 26
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Darlewski is nu in balbezit. Kustudić verovert de bal door een tackle van achteren. Kustudić speelt de bal door. Velenik is nu in balbezit. Velenik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Schmidt met een sublieme pass. Velenik heeft problemen om de bal te vangen. Kustudić is nu in balbezit. Kustudić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Darlewski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kustudić probeert de bal aan de voet te houden. Wilczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić verovert de bal door een tackle van achteren. Velenik rent richting de bal. Velenik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Niepsuj kopt de bal weg. Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin passt de bal in één keer door. Kustudić rent richting de bal. Kustudić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk rent richting de bal. Kustudić verovert de bal door een tackle van achteren. Velenik is nu in balbezit. Velenik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mściów 63%, ART team 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Mściów - ART team 0:0

51e minuut.
Darlewski is nu in balbezit. Ziemianin is nu in balbezit. Ziemianin passt de bal met de wreef. Velenik is nu in balbezit. Velenik haalt uit met een fantastische trap. Przeczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Niepsuj bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk passt de bal in één keer door. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Wareniak komt het veld opgelopen. Łatuszyński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Schmidt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łatuszyński de bal. Kuboszek verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Knizia neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Łatuszyński de bal. Łatuszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mściów - ART team 0:1

75e minuut.
Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia rent richting de bal. Knizia passt de bal zonder na te denken. Łatuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Łatuszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić verovert de bal door een tackle van achteren. Kustudić passt de bal zonder na te denken. Velenik rent richting de bal. Velenik draait met de bal, schiet en ... Przeczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Niepsuj rent richting de bal. Komosa rent richting de bal. Komosa met een sublieme pass. Kruszyna rent richting de bal. Kruszyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Kruszyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kustudić is nu in balbezit. Kustudić passt de bal in één keer door. Velenik is nu in balbezit. Velenik haalt uit met een fantastische trap. Przeczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mściów 72%, ART team 28%.
Ac Mściów - ART team 0:1