Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSPKakario ART team
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 27.7
poor Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt passt de bal in één keer door. Tyczka rent richting de bal. Tyczka schiet op doel. Klungelig pakt Poniatowski de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daszkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tyczka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSPKakario - ART team 0:1

27e minuut.
Velenik rent richting de bal. Szleter verovert de bal door een tackle van achteren. Szleter met een sublieme pass. Włochyński is nu in balbezit. Włochyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tyczka probeert naar een medespeler te passen. Velenik heeft problemen om de bal te vangen. Bigus is nu in balbezit. Velenik verovert de bal door een tackle van achteren. Velenik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tyczka de bal. Tyczka met een sublieme pass. Velenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Velenik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Szleter is nu in balbezit. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś passt de bal in één keer door. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Knizia geeft een lange en hoge pass. Niepsuj bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Skorupski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Skorupski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Skorupski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Niepsuj raakt geblesseerd tijdens het duel. Schmidt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PSPKakario - ART team 0:2

45e minuut.
Kustudić probeert naar een medespeler te passen. Velenik rent richting de bal. Velenik geeft een hoge lob. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Bellandi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSPKakario 59%, ART team 41%.
PSPKakario - ART team 0:2

53e minuut.
Muciek passt de bal zonder na te denken. Włochyński rent richting de bal. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński onderschept slim de pass. Włochyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Węgierski komt het veld opgelopen. Knizia met een snelle inworp. Niepsuj heeft problemen om de bal te vangen. Niepsuj probeert naar een medespeler te passen. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Schmidt speelt de bal door. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski probeert naar een medespeler te passen. Węgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgierski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Bellandi probeert naar een medespeler te passen. Bigus is nu in balbezit. Knizia met een sublieme pass. Węgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSPKakario 57%, ART team 43%.
PSPKakario - ART team 0:2