Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schalke 04 Bełchatów Ac Mściów
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Borysewicz passt de bal in één keer door. Kruszyna rent richting de bal. Kruszyna passt de bal zonder na te denken. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Bełchatów - Ac Mściów 0:1

7e minuut.
Kiszczak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komosa met de inworp. Kruszyna rent richting de bal. Kruszyna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Wyrobek rent richting de bal. Wilczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczyk geeft een hoge lob. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gudzowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Rygielski de bal. Kruszyna maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kruszyna naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Darlewski rent richting de bal. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala probeert naar een medespeler te passen. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Merkiewski geeft een hoge lob. Żuk is nu in balbezit. Darlewski rent richting de bal. Pala rent richting de bal. Pala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Bełchatów 58%, Ac Mściów 42%.
Schalke 04 Bełchatów - Ac Mściów 0:1

75e minuut.
Gudzowski is nu in balbezit. Komosa is nu in balbezit. Komosa passt de bal met de wreef. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski schiet op doel. Góralczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Bełchatów 50%, Ac Mściów 50%.
Schalke 04 Bełchatów - Ac Mściów 0:1