Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Mściów Schalke 04 Bełchatów
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Michalikowski speelt de bal door. Czerwiec is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kolonko neemt de hoekschop. Wyrobek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rygielski rent richting de bal. Wilczyk onderschept slim de pass. Wilczyk passt de bal zonder na te denken. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Borysewicz speelt de bal door. Darlewski is nu in balbezit. Pala onderschept slim de pass. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk geeft een hoge lob. Kurc probeert de bal aan de voet te houden. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Góralczyk trapt de bal weg. Pala met een sublieme pass. Wilczyk met een sublieme pass. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Góralczyk trapt de bal weg van het doel. Komosa kopt de bal weg. Kruszyna met een sublieme pass. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mściów 46%, Schalke 04 Bełchatów 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Mściów - Schalke 04 Bełchatów 0:0

46e minuut.
Zarzeczny heeft problemen om de bal te vangen. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurc. Kurc krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kuboszek rent richting de bal. Kuboszek geeft de bal voor. Daar is Gałus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuk rent richting de bal. Żuk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Góralczyk trapt de bal weg. Borysewicz probeert naar een medespeler te passen. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mściów 48%, Schalke 04 Bełchatów 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Mściów - Schalke 04 Bełchatów 0:0