Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oskar Bayern München ART team
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 28.8
zwak Schieten goed
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Kustudić kopt de bal weg. Daar is Tyczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Velenik schiet op doel. Przygoński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fabjański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Kustudić rent richting de bal. Kustudić geeft een lange en hoge pass. Ziemba heeft problemen om de bal te vangen. Velenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Velenik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oskar Bayern München - ART team 0:1

19e minuut.
Muskietorz passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Wyleżych de bal onder controle te krijgen. Schmidt probeert naar een medespeler te passen. Muskietorz is nu in balbezit. Muskietorz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kustudić passt de bal in één keer door. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt passt de bal met de wreef. Daar is Tyczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyczka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Langowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wojtarowicz komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Daszkowski rent richting de bal. Daszkowski passt de bal met de wreef. Tyczka rent richting de bal. Schmidt rent richting de bal. Schmidt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
oskar Bayern München - ART team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oskar Bayern München 59%, ART team 41%.
oskar Bayern München - ART team 0:2

54e minuut.
Mądry verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt onderschept slim de pass. Schmidt passt de bal zonder na te denken. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
oskar Bayern München - ART team 0:3

61e minuut.
Velenik heeft problemen om de bal te vangen. Wyleżych is nu in balbezit. Velenik onderschept slim de pass. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oskar Bayern München - ART team 0:4

62e minuut.
Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt probeert naar een medespeler te passen. Velenik rent richting de bal. Velenik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Fabjański trapt de bal weg van het doel. Niepsuj kopt de bal weg. Schmidt is nu in balbezit. Velenik is nu in balbezit. Velenik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fabjański trapt de bal weg van het doel. Niepsuj kopt de bal weg. Ziemba heeft problemen om de bal te vangen. Tyczka rent richting de bal. Tyczka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kustudić probeert naar een medespeler te passen. Tyczka probeert naar een medespeler te passen. Velenik rent richting de bal. Velenik haalt uit met een fantastische trap. Fabjański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
oskar Bayern München - ART team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oskar Bayern München 62%, ART team 38%.
oskar Bayern München - ART team 0:5